BÄSTA!!

Mamma skickade ett mess om att hon hade lagt in 1000 kr till mitt konto så jag kan köpa ett åkkort eftersom mitt gick ut. Så jag skulle upp till ica och skulle handla nudlar och dricka.. påvägen upp så hittar jag till min stora överaskning en HUNDRALAPP!!! Skit glad blev jag :D så jag gick upp och handlade 10 pack kyckling nudlar och 1 påskmust :D 1 cola-light och sen cigg :) Sen kom jag hem och berättade om mina mysiga nyheter sen gick jag ut med Charlie och han vart jätte trött efter jag va klar med honom :) Så nu hller jag och mormor på att grilla Flintastek och potatisgratäng :D MUMS .... kittlar döds skönt i kistan! :D Ska ta mig ett glas påskmust nu :D tjingelling !

Puss och kramkalas!

Fy satan!

Pallar inte mer. Det är 45 grader ute på terassen. Så jävla varmt.. solade i ca 1 timma, jag orkar inte mer. Så äckligt varmt. Pust! Kanske ska glida till Blocko sen och bada lite i hennes pool på baksidan :D hehe!

Ajja ska gå och vila lite nu, helt slut efter solen!


Dagen va underbar!!

Vaknade ganska sent idag. Pratade med Marie på datan i ca 1½ timma. Hon mår bra iaf, saknar henne faktiskt väldigt mkt! Men iaf, efter vi pratat så hoppar jag in i duschen och sen fixar mig då ringer Claudio (Nathaniels pappa) och säger : "Hej jag är i Skärholmen nu ska du komma och hämta Nathaniel då?" Fattade ingenting, visste inte ens att jag skulle passa honom. Men det va en jävla fin överaskning =D Så jag går mot Skärholmen och möter dom, och självklart va han glad över att se mig, hehe! Så vi alla 3 åker på tunnelbanan, jag o Nathaniel hoppar av i Liljehomen och går mot lilla mini sjön "trekanten". Så han och jag går runt och får syn på massa ankor och fåglar och hundar o fiskar o svanar :P massa intressanta grejer vettu! Så när vi gått kanske 3/4 runt sjön så stötte vi då på svanarna. 2 jätte stora! Om man tänker på Nathaniels storlek ;) Så jag höll i honom och gick ganska nära för jag ville att N skulle se hur stor o fin den var. Men svan idioten började typ hosta o kräsa mot oss. Så vi backade och kastade lite gräs på den istället haha! Sen så gick vi vidare och såg flera ankor och måsar som älsklingen började jaga. Han hade jätte kul och så gick han runt och kallade mig mamma :) HAHAH! fett synd för Shannon (den riktiga mamman) haha! Men jag bara tackade och tog emot :) Sen så gick han och jag mot fruktparken och lekte.. vi kröp in i ett päron och snurrade inne i ett äpple och i en jordgubbe och åkte banan ruschelkana :D och så gungade vi på ett körsbär och på en apelsin :D och juste sen klättrade vi in i en MELON ;) Han va så underbar, gnälde ingenting och va bara allmänt happy ! Skit skön dag, + att det va ju jätte fint och varmt väder. Så det va ju perfekt :) Sen efter jag varit med honom i ca 3 timmar så kom shannon till parken och då gick vi upp på Mcdonalds så lillen kunde äta lite. Sen åkte vi vidare hem till henne och lekte och tog det lite lungt. Det va typ min perfekta dag! :D Här bjuder jag på några söta bilder på Nathaniel .

          

     

Puss och kramkalas!


hojhoj

Det var ett tag sen jag skrev nu. Och ärligt så har det inte hänt så mkt. Åkte till min arbetsförmedling i onsdags och mötte Mickan. Satte oss på vårt lilla "möte" och efter de va slut sa jag till tanten att jag kanske inte kommer nästa vecka pga att mitt åkkort tar slut på fredag och fittan säger att det är ingen anledning. Som om hon tror på fullaste att jag ska knata från vårberg till globen lr? ALDRIG! Jag är inte lat men seriöst det är liiiiiite långt hahaha... Kanske kan få nån att köra mig lr nått?! JUSTE nu kom jag på... jag körde BMW i måndags.. Med sport motor o grejer.. gick skiiiit fort :D Han som äger bilen tyckte jag va bra och han tyckte om ideen om att ha en chafför :D Han kallade mig för "Transporter", då kan ni nästan tänka er hur jag körde? haha :D Fan älska den bilen.. va skit skön att köra och man kände sig verkligen hemma i den lr vad man ska säga! Så hoppas jag får köra den igen alltså.

Nu har man iaf druckit  upp sitt te och väntar på ett samtal från Elin. Vi skulle mötas idag och glida runt inne i stan.. Har inte sett henne sen vi bråkade uppe i Kiruna för 2 år sen. Men past is past lr? Man kan ju inte vara hur långsint som helst?! Som jag dåra har en tendens att vara ;P haha..

Nej så nu ska jag gå fixa till mig lite så jag ser lite presentabel ut och sen ringa plutten o se om vi ska mötas!

Puss o Kramkalas!

Så...

Mickan ringde mig och frågade om jag hade lust och följa med till Medis och gå på en krog som heter "Mest". Självklart sa jag JA! och mötte min sexiga polare i slussen.. så vi knatade till görgatan och gick in på krogen.. fick en grais cider av Lizen som jobbar dära :) Sen bjöd Mickan på en till, skit snäll. fått pegar av sin snubbe :P haha! Nee sen kom Jonte och sa hej och sen knatade han vidare til sitt jobb och drack.. Sen ville Mickan att jag skulle följa med till Upplands Väsby med sin kille och kolla på bilrace.. så vi gick till korvkiosken som ligger i hörnan och då kom Jonte och rökte några cigg med oss. Du vet, Brandy messar o han kommer ;) haha! Respekt! Nej men sen så kom ju Mickans pöjk så vi va på vägen och jag fick ett kissutfall och va tvungen att hoppa ut och sköta mina grejer. hoppade bakom en mur på motorvägen och kissade lite hhaha! skit skönt :P Sen kommer vi upp på en ramp och jag skriker " AKTA IGELKOTTEN!!!!" och det visade sig vara en Macdonalds påse HAHAHA! helt borta aso.. nej men sen vände vi på klacken lr hjulen i det hära läget. Racet va över. Så vi stack till Älvsjö Macdonalds och mötte Richard aka branten. Drev runt lite med honom sen så körde Putte o Mickan hem mig. Körde hela vägen till min dörr. Skit snällt.. saknades bara den röda mattan ;) ahhhahaha! Nej så imon kanske jag ska träffa C! :D Happy happy! Men nu e kl mkt så ska v'äl gå och sova lite nu tänkte jag! :D



Gammal krog bild från Toxic!
Jag och Tobias!



Gamla Tider



     

Elin & Jag.


Jasså du...

Då sitter man här hemma hos mamma. Hon är självklart inte hemma, jobbnarkoman! Nej men jag o mormor kom hit och jag dök in i mitt gammla rum och började rota och gräva efter mina grejer. Rummet jag en gång hade är som ett förråd nu. Fullt av skit överallt, bara massa flyttkartonger och kläder och allt annat man kan tänka sig är inne i de rummet. Så jag masa in där och hittade min pärm fullt med mina nordea papper och papper från försäkringskassan och alla andra viktiga papper man kan behöva lr så. Sen gick jag igenom alla kartonger för att hitta MIN! Always at the last place you look huh?! hopp så va de.. men fan jag hitta den iaf. Så nu e jag happy. Nu har jag My Stuff igen. Liten lättnad. Plocka med mig min morgonrock och lite annat smått och gott. Ska väl kanske ta med mig mina 2 dvd hyllor oxå.. har ju så jävla mkt filmer! Pust. Nee älskar ju dom! haha.. film narkoman e man ju.. Skit bra! Nej nu så ska jag väl ta mig ett litet bloss och kolla på när mormor lagar maten hära. Ska väl bli kul o se.. kanske man lär sig ett och annat från henne. Hon är ju typ ett proffs i köket.. Me looooove nannas food!!

Puss o kramkalas!

I CAN SEE YOU!









Snart så.

Ringde nyss Psykiatrisk jour och öppenvårdsmottagningen.. Kommer snart få en handläggare, så jag kan höjja min medicin dos. Så happy nu alltså! Sen så håller jag på jagar soc oxå.. haha.. så jag har råd med min medicin och betala hyran hos mommo. Fan hoppas jag får pengar snart.. är så himla fattig just nu och behöver mat pengar! Suck! Nej så efter soc har ringt mig så ska jag möta Jonte i medis och gå till skattevärket och göra en adressändring sen ska vi har film maraton lr nått.. haha!  Ajja får se hur allt löser sig.. hoppas på det bästa iaf! :D


Måste föna mitt hår snart oxå.. lite kyligt i huvet :P
Mina händer är kalla. Ändå är balkongen stängd.
Suck.. ajja.. ska kolla på Gossip Girl nu haha!



Puss o kramkalas!



Hel tokigt

Förlåt för min dåliga uppdatering men det har hänt så mkt.. umgåtts med massa roliga människor dom senaste dagarna :) Körde en växelbil för några dagar sen.. hahaha det gick fan inte bra.. Kom inte ens in i 2an haha! så jag tror jag håller mig till Automat :) Jag o Sofia har börjat umgås en massa nu, skit kul. Vi har alltid så roligt tillsammans.. Och hon visade en låt till mig som jag har blivigt helt besatt i... Gå in på youtube och sök efter "Ras Cricket - polisen slår" DEN E SÅ BRAAAA!!!!! och sen kan ni kolla upp samma grupp med låten "skin" jätte gullig låt. Verkligen. Nej så i orsdags så åkte jag o mötte C och han hade massa polare och sin far dära.. Vi spelade biljard i zinken.. Sen åkte jag o C o J vidare hem till C. Åkte taxi faktiskt.. lite onödigt.. dom bor ju så nära. Nej så J gick hem och la sig och jag o C gick hem till honom o skojjade. Gick upp runt 11 dagen efter.. så jag o C o J o R hahaha massa bokstäver, men vi gick runt på en promenad sen va jag o J tvungen att åka, han skulle äta och jag skulle till Tessan som jobbar på Max i sickla. Kom dit och fick en hamburgare, pommes och en läsk för hela 10 kr :) hehe,.. bra köp va? Nej så hon slutade vid 2 sen åkte vi till hennes andra jobb i MÄRSTA!!!! babysim, vettu. Kom dit och lilla jag somnade på bordet Va skit trött. C hade ju snarkat hela naten så fick inte så mkt sömn. Men efter det va klart nån timma senare så stack vi till Bolaget i san och tessan bjöd på nån cider och på donken... Skit snällt. Har ju så dåligt med pengar för tillfället :( Nej iaf så vi åkte hem till henne och käkade donken mat och drack lite.. Sen gick jag o deckade i hennes underbara säng. Fan va skönt det va o sova. Va ju helt utsliten. Sen på morgonen så gick vi o handlade en varsin pizza som hon bjöd på oxå :O Fan vilken underbar vän man har. Fan när jag får pengar måste jag ta ut henne på en dyr middag tycker jag! Så efter det solade vi lite på hennes balkong och sen skulle hon jobba igen. Åkte hem och bytte kläder sen åkte jag o mötte Jonathan, Musti, Runken o Såsen :P Vi gick o spelade Bowling i gullmarsplan. Som jonte bjöd på :O Fan va alla bjuder har inte råd med det hära hahaha! Jag kom iaf 3a.. ganska bra eftersom jag inte spelat på 5-6 år :) Så vi stack till kvarnen efter det och han bjöd på ännu mer dricka och så delade vi på nå lammat :) skit gott :) Sen fick jonte för sig att vi skulle rymma ifrån alla. Så han hämtade min väska o jacka och så stack vi till Stureplan :/ HAHA! Skulle gå in på Laroj men fittorna tyckte inte om mina skor!!!! GYMPADOJJOR! Så jag fick inte komma in på grund av dom.. hehe patetiskt va? Nej så vi gick in i nått tält i mitten på Stureplan och fan va den grisen köpte drinkar som jag inte tyckte om. Dricker ju bara cider. Han köpte en 6a redbull och Jack daniels... BLÄÄÄÄÄ!! va ju inte ens drickbart alltså! Men vi fick tag på 3 cider som han köpte och jag svepte i mig. Skit gott :D Men sen så ledsnade vi på stället och satte oss i Östermalms tunnelbane station på nån grej man kunde sitta på. Där satt vi o hade skit skojj. Han tog min ring o skulle fria. Han sa " eyooo brorsan grejen är så här" hahahaha började ju rå garva.. skit skojj... "jag vill gifta mig med dig" sen satte han på ringen hahaha. skit kul :P Så nu e jag förlovad :/ hahahaha! nee e så singel man kan bli. Jävla C alltså. Nej men sen så hoppa vi på tuben och Lino en gammal gammal polare skulle hopa på samma tub vid Slussen.. så när jonte fick syn på honom så stack han skit fort.. haha. Tyckte väl han va läskig lr nå? Kom iaf hem välbehållen... o fuller va jag inte heller konstigt nog.. så mkt som jag hade druckigt. Men käkade ju iofs 2 ggr :) kanske därför hehe! Men nu sitter jag här.. har precis solat lite på ute terassen, skit skönt.. Och nu ska jag gå göra lite kyckling nudlar :D MUMS!

puss o kramkalas!

Spännande

Har precis klätt på mig och kastat smink i ansiktet och nu sitter man här o väntar på att tiden ska gå lite fortare så man kan åka iväg. Ska träffa Tessan. Ska till hennes jobb och hämta nått som hon hade glömt sen vidare till Globen för jag ska skälla på idioterna som jobbar där att ge mig min medicin! Har ju Adhd, men dom jävlarna verkar inte tycka om mig så ska dit personligen o fråga vafan dom håller på med. Sen efter det ska jag nog fika med en kompis, om han nu ringer :P Annars blir det väl bara att åka med Tessan till Masmo. Hon ska jobb på Max i vårbygård tror jag. 


FYFAN VA JAG FRYSER!! har fan massa kläder på mig, men fryser arslet av mig. What should i do? Klä på mig mer kanske? hahaha!



 Denna blden tog jag i lördags innan utgången med Tessan , Micke o Jonte. Så enjoy!

Puss o kramkalas!

Tjockis!

Sitter här på den mysiga o sköna soffan och skriver ett inlägg till er! snällt va?
Har precis kollat på "Good Luck Chuck". har haft den filmen sååå länge men den har hackat förut så ville ej kolla igen typ.. men jag tog en chans och stoppa in den i datan och det funkade utan några problem. Måste ju bara säga att den är ju så KLOCKREN!! Käkade massa ostbågar innan och under filmen knaprade jag i mig nästan hela påsen med Tyrkis peber :D Svider lite lätt på tungan nu.. Och självklart dricker jag ju min cola-light oxå :) Så jevla gott!



Sen jag o min syrra kollade länge sen på en annan film jag har "Forgetting Sarah Marshall/Dumpad" den är ju så bra. Men iaf jag Shannon o hennes polare satt o kollade på den. Och efter 1 timma och 18 min säger ju ena snubben " What did you exactly think of my demo? did you get it? did you get it?" Han svarar "ooh no, i was going to listen to that but then i just carryed on with my life" !!! SÅ JÄVLA KLOCKREN!! visst Shannon?

Ajja ska kolla på nån annan film nu! Puss o kram på er alla!

Helgen

Jag åkte till Mio och hälsade på Sarah i Fredags. Det va så himla trevligt och roligt att träffa henne igen. Har saknat henne. Så jag kom dit och hon va jätte glad att träffa mig. Hon hade lunch vid 13.00 så vi gick och funderade på vad vi skulle äta, så kom jag med förslaget att äta på pizzahut! Men hade bara 50 kr och det kostade 75 så Sarah sa att hon kunde bjuda på 35 kr. Vart skit glad och tacksam. Så vi gick in och mumsade pizza buff'é. Efter det så hade hon massa jobb att göra så hon va jätte koncentrerad på sina lampor. Så jag ringde Shannon men hon svarade inte :( Så då ringde jag mamma och fråga vart hon var.. och mamma sa att hon höll på rensa rummet hemma och att jag inte skulle störa henne. Men då kom jag på en jätte bra ide. Om hon har så mkt att göra så kan ju jag gå till dagiset och hämta hennes son :) Så slipper hon oroa sig över det. Och det gick jätte bra så Shannon ringde dagiset och sa att moster Brandy tänkte hämta Nathaniel. Så jag kom dit och han va helt inne i sin egen värld. Sen fick han syn på en boll i parken och ville ha den men det gick ju inte för sig. Så jag tog han till kiosken och skulle köpa dricka till honom och mig, Så står vi där i kön och Nathaniel får syn på en godis han ville ha så han sträcker sig efter den och jag sa "ajja bajja inte ta den" och då jevlar började han störtböla. Han vart jätte sur på mig för att han inte fick den och han sa hela tiden "MINA MINA" men det var ju inte hans. Så han fick sin mer dricka av mig men han ville inte dricka den om han inte satt i vagnen. Så då stoppa jag lillen i vagnen och gav honom sin mer dricka och då va han glad och tyst och satt där belåten och drack sin dricka :) När vi kom hem så lekte vi en massa. Hade jätte skojj. Senare mot kvällen deckade jag i soffan, va helt utslagen, gick ju upp så tidigt ju :P Så jag nannade i soffan den natten.

Morgonen därpå så kommer lillen in i vardagsrummet och tjuter på mig och vill att jag ska gå upp kl 07.20 haha :O Så jag följer efter honom och det han ville med mig var att jag skulle lyfta upp honom i sängen brevid hans mamma :) Så söööt! Så jag lyfte upp honom och han mös sig in hos syrran och vinkade åt mig typ att han var okej så nu kunde jag gå :P Happ, så jag gick och la mig igen... Sen hörde jag hans tjutande igen runt 9 tiden, men denna gång ville han att jag skulle följa med honom in i köket och när jag står i köket med honom så säger han samtidigt som han pekar upp "Banan". Okej så jag skalar en banan och ger honom den. Nu är han jätte lycklig. Så han går in i sin mammas rum och stojjar o stökar och leker och härjar. Sen gick Shannon upp från sin sköna dröm och gjorde mig och Nathaniel sällskap. Vi satt i vardagsrummet och kollade på barn program. Shannon kunde varenda visa från alla olika program som poppade upp HAHAHA! Skit gulligt, märks att dom kollar mkt på dom :P Tiden gick och då var det dags att åka till Tessan, men innan det så frågade jag mamma om vi kunde åka och äta nån stans.. Hennes genialla plan var MCDONALDS! haha, så vi åkte dit och krubbade lite sen så körde dom mig hela vägen hem till Tessan. Kom upp till henne och satt och kollade lite tv sen fixade vi oss, vi hade lite planer för kvällen vettu. Vi skulle möta upp Micke och gå in på Kvarnen och träffa Jonte. Så vi åkte dit och gick in och roade oss.. Vi satt där i ca 6 timmar! HAHAHA... Brandy va ju DYNGRAK på allvar. Hade druckigt lite väl mkt cider, och jag kan ju inte min gräns så det var nog liiiiiiite för många tror jag haha. Men jag spydde faktiskt inte. Duktig flicka lr hur? Nej så efter vi gick därifrån så taggade alla vi hem till Jonte på "efterkrök" Jag o Jonte va ju helt störda, jag gjorde massa krokben på honom och han lyfte upp mig upp o ner på hans axel, sen va jag tvungen att gå på tossi så jag gick in på MC och Jonte skulle visst oxå pissa lite granna så vi båda gick in på toan och jag tog toaletten och han tog handfatet! HAHA! va ju jätte trevligt :P Och det va jag som var tvungen att betala 5an för att komma in haha... Nej så tillslut kom vi ju upp till hans crib lixom och softade och drack och blossa massa cigaretter. Sen så stack ju Tessan och Kalle hem.. så Jag, Micke, Robin och Jonte va kvar.. men lilla jag dåra deckade på soffan sen kommer Ponte och ska klämma sig bakom mig i soffan, jaha hur skulle detta gå då? Slutade med att jag föll på golvet för han tog ju upp hela soffan för sig själv. Hade ont i huvudet för att legat stilla på samma sätt hela natten så jag tog mitt pick o pack och stack hem till mamma runt 8 på morgonen idag.

Kom fram till dören och knackade på. Shannon öppnade dörren och lät mig komma in.. sa hej till Nathaniel och gick och la mig i soffan och deckade på bums. Sov till 10, Nathaniel ryckte i mina kläder och ville säga hej och ge mig en puss. Sen fick jag sova igen :) Sen väckte han mig runt 12 igen och då lekte vi lite så jag gick upp då fixade mitt te käkade en macka och va helt sluuut i kroppen. Efter min ljuva frukost så lekte jag mera med lill knasen sen kom hans pappa och hämtade honom.. han gav mig en kram och en puss och sen vinkade han till oss alla och sa "byebye"  Så nu va min älskling borta, vafan skulle man göra dåra? Mamma sa att hon o Shannon skulle till min andra syster Tara och jag hakade på.. Medans Tara o Shannon solade gick jag o mamma runt i Högdalen och kollade runt. Sen från ingenstans började det regna :( Väldigt trist. Men men... vi åkte vidare hem till Tara sen och mamma och hon började städa mitt i alltihop. Och Shannon gick i Taras jeans låda o letade efter ett par byxor att låna :) haha Såg skit skojj ut :P Nej sen åkte vi iaf hem till mamma igen och jag låg deckad yttligare igen på soffan. Sen palla jag inte mer och åkte med Shannon på bussen och stack hem till Skärholmen. Så nu sitter jag och skriver detta långa brev som ingen kommer läsa för nöjets skull :)

Ska väl duscha snart och sen sova igen! haha.. Pusss


Tidig morgon!

Fan gick upp 9.00 och mormor är inte vaken än. Kallt o tråkigt så här tidigt på morgonen. Dricker mitt te och äter macka :) mums! Happ, så idag ska man till arbetsförmedlingen och skriva in sig. Ska väl bli skojj. Sen ska jag vidare till Kungens Kura till Mio och träffa min söta Vän Sarah! Sen ska jag se om jag kan träffa Nanna, avdelningschefen och se om dom har plats att anställa. Praktiserade där förut :) skit kul! Så jag hoppas dom har plats för mig. Efter jag varit där hade jag tänkt ringa min Älskling Belllllla <3 Ville träffa hene igår men hon hade inte tid så idag ska hon fan ha tid för mig haha! Hon va den sista som såg mig innan jag åkte till Usa.. hon kom hem till min syster i hökarängen och sa hejdå till mig nån timma innan vi åkte iväg till Arlanda. Så sööt hon e! Nej men så jag hoppas vi kan träffas idag iaf.. om inte så träffar jag Tessan.. åker med henne till hennes jobb sen vidare hem til henne och sedan går vi ut och kanske tar en drink. Nej nu ska jag göra mig iordning :) Ciaaoooo


Sjuk!

Jaa det började igår.. fick massa kramper i magen och värsta migränen.. så hoppade in i duschen för att vakna till lite. det hjälpte inte! Mådde värre, kändes som om jag behövde spy men det ville jag inte haha! Så hoppade ut och gick och la mig och hoppades på att det skulle gå över med lite sömn.. men icke sa nicke...

Gick upp imorse och hade fan ortfarande ont.. fick reda på att min syster yster oxå hade ont och spytt hela natten.. sen att min mamma oxå börjat få ont i magen :( kanske är en eppidimiiiiiiii....!!!!

jaja nu ska jag fortsätta må dåligt.. puss o kramkalas


Dagen.

Dagen började väldigt bra tycker jag, förutom att jag försov mig. Skulle åka till min mammas jobb och skriva ut mitt cv och då sa mormor att hon kunde köra. Så när vi kommer ut säger hon.. skaru backa ut lr? vart helt chokad o glad! Hoppa in i bilen.. backa ut och fick köra hela vägen dit :) Skit happy! När vi komer dit va jag så välkommen av alla mammas kollegor :) Alla vet ju vem Brandy är hahaha! Sen efter vi va klara där så kör mormor upp mig till mammas lägenhet så jag kan hämta min hall-spegel och lite annat smått och gott! Sen åker vi hem och softar lite..

Sen hade jag tråkigt o messade min goda vänn Sofia aka Blocko. Hon kommer och hämtar mig utanför dörren haha.. åker vidare til en annan polare och softar hos henne lite och snackar en massa. Sen efter mkt om och men så sticker vi hem till Sofia och lyssnar massa musik och tar igen gammal tid vi missat. Hade skit trevligt. Verkligen saknat alla polare man har.. Typ sist jag va hos blocko så hade jag min piercing i läppen och får för mig att göra en bakåtvolt i hennes pool hon har på baksidan.. klantig som jag är så slår jag lös ena tanden med piercing brickan.. så jag kunde inte käka deras underbara middag som dom grilla :( Men tanden mår lite bättre om ni undrar hahaha! ,)

Nej så imon ska man kanske om man har tid träffa en gammal klasskompis som heter Evelina! Så jävla go o rar!
Vi hade så himla kul i plugget aso... Saknar den blonda flickan! Och hon liknar nästan fan Carolina gynning hehe.
Nej nu ska jag ta ett glas cola-light och käka lite ostbågar :D



Seeeyaaa!


mmmmmmmmmmmmm





Ville bara säga att nu sitter man här med 2 ljus på bordet, 2 makrill mackor och en kopp te... Mums!!

                                                          




Love you!

Idag så kom Mamma o Tara hit och käkade mat.. vi grillade hamburgare och friterade pommes :D Trodde Shannon skulle komma men det gjorde hon inte... Efter vi hade käkat klart o så ringer Claudio (Nathaniels pappa) och säger att han ska komma o lämna Nathaniel... så jag blev skiiiiiit glad.. saknat honom som fan.. Så han kommer hit och när han fick syn på mig ute på gården så sprang han fram till mig och gav mig en kram :D När vi kommer in så tar Nath pommes och går och matar alla inklusive hunden haha.. så han tog upp en pomme och delade den och gav den andra halvan till mig. Så himla sööt.. han e så genirös!! Sen efter vi käkat klart alla pommes så börjar vi att leka lite.. jag satte mig på huk och Nath kom fram o puttade mig på backen och garvade som bara den.. Så hjälpte han mig upp och så putta han ner mig igen sen hoppa han på mig oxå.. han tyckte väl det såg roligt ut när jag föll :P så vi hade jätte roligt :D Han vet att det är moster Brandy som alltid leker med honom och har jätte skojj. 

Här bjuder jag på en 2 årig gammal bild :D
Sommar och sitter i Gullmarsplan :D





Puss o Kramkalas

Mitt nya hem....

Är hos min mormor i Skärholmen. Börjar känna mig lite hemma nu, när alla mina saker är här. Börjar oxå få lite ordning i rummet nu, saknas bara att sätta in mina kläder i garderoben och fylla hyllorna i rumme :) Så jag och mormor åkte till willys nyss i Heron city och handlade massa små mat och skit som jag vill ha haha,,, köpte 3 jävla pålägg till mina knäcke-mackor... Bästa o äta och dricka te :D Min o Shannons grej lixom!! Hehe! Och Nathaniel är hos sin pappa i alby och mamma o shannon ska hämta honom och komma hit till lilla mig så jag får mysa o leka med han en massa :D

Och min mormor har ju 5 katter och en hund.. så det är omöjligt att ha svarta kläder :( Märkte det på min tröja jag hade på mig igå.. den ser ju nästan vit ut nu efter allt katthår som e på hahaha!

Nej ni, nu ska jag ut med hunden..

Puss o Kramkalas!




SVERIGE

Då va man hemma i sverige igen då... Känns skit skönt.. lite annorlunda men okej!
Inte van med att ha åäö pa tangentbordet :P men nu kan ni alla läsa bättre :)

Det va inte så jobbigt att åka plan själv faktiskt.. lättare än jag trodde.
Men det va nära att jag inte ens kom på planet haha...Dom frågade mig om jag hade en grön lapp som man fyller i nar man åker och det hade jag inte sa snubben frågade mig om jag hade fyllt i en när jag kom till usa och jaa det gjorde jag men den har mamma i sverige sa jag haha... Han svarade och sa aa okej du får åka den här gången men nästa gång kommer du få problem om du inte har den med dig... så jag va lättad att jag kom på iaf :) När jag väl sitter på planet sitter de en gammal kärring brevid mig som sov.. och när turbulensen kom vart hon skit rädd och kastade sin dricka på mig så jag blev blöt.. så jag satt med min väska i knät resten av dom 2 timmarna som va kvar.  När jag väl landade i sverige så hade jag problem att hitta min mormor.. sprang runt arlanda med min feta packning :P hittade henne efter 20 min tror jag haha! När jag väl kom utanför min mammas hus så sprang jag upp och såg Nathaniel.. han va sååååå glad att se mig. Han skradde jätte mkt och pussade på mig :D så glad att han kommer ihåg mig! min lilla älskling! Gud va jag har saknat honom..

Här ska jag bjuda på en gaaammmmal bild iaf..


Puss o kramkalas!


RSS 2.0