Dag 7 – Mina bästa vänner.


Har 2 St riktigt nära Vänner. Betyder allt för mig!

Nummer ett på den listan har vi Madeleine Hedenbergh!
Hon är och kommer alltid vara den som betyder mest av alla mina nära!
Hon har gjort så mycket för mig. Hjälpt mig i mega kris situationer.
Vi har alltid varit där för varandra! Hon är mitt liv.
Tråkigt nog så ses vi absolut inte så ofta.
Men när vi väl ses så sitter vi och myser och kramas och pratar om vad som hänt under tiden vi inte setts.
Sitter och pratar minnen och sedan framtidsplaner!
Sen så ibland så äter vi tillsammans också i samma veva!
Gud vad jag saknar henne nu bara för att jag skriver om henne!
Älskar dig över allt Madde! <3

Sedan har vi Kicki aka. Fisken
Hon är också en jag inte skulle klara mig utan.
Hon är inte lika pratglad som jag men när hon väl använder sin mun så är
det bara underbara saker som kommer ut.
Hon bor dock i Kiruna. I Lappland.
En bit härifrån. Så jag träffar tyvärr inte henne heller så ofta!
Hon är också en som varit där sjuuuukt mycket för mig.
Som jag uppskattar extremt mycket.
När man väl kommer henne nära kan man göra väldigt skumma saker.
Eller skumma saker händer än :P
Älskar dig också med hela mitt hjärta!
Saknar dig och du är väldigt efterlängtad! <3

Sleeping Beautii!



Nu ska jag gå sova. Utan dig! Villa ha dig här nu och gosa in
mig i täcket och bara hålla om tills vi båda slocknar! Snart så!
Hoppas du blir bättre snart så jag kan komma och pussa sönder
dig! Night night ppl!

<3



Dag 6 – Min dag.




Fan fick samtal från Polisen idag .. hahaha.. så efterblivet. Jag va inte misstänkt utan bara utpekad för att ha gjort en fjant grej vilket jag erkände så fort hon fråga HAHA! Har absolut inget att dölja. Om ni är nyfikna så blev jag osams med en bra vän (trodde jag) . Vilket då tappade jag mitt förnuft och gick in på hennes Facebook och raderade den. Värsta grejen, eller hur? Men hon ringde snuten på mig för de?! eeehmm okeej! Kul för dig. Men iaf, jag berättade allt för snuten. Anna hade gett mig sitt lösenord förut så hon är ju då väldigt oklok om hon inte har ändrat de. Eller har jag fel?! Så att den "råkade" försvinna är väl ändå på egen risk om hon inte bytt sitt lösenord? Iaf, kvinnan skulle ringa till Anna och prata med henne och se hur dom ska gå vidare. Om jag ska bli misstänkt lr inte. Haha, vafan jag har erkänt. Har absolut inget o dölja!




Iaf sen har jag som sagt inte sovit så länge inatt. Vaknade klockan 2 inatt och trodde jag skulle upp till jobbet. Efter de kunde jag inte somna om. Låg o kolla film, uppdaterade massa här på bloggen och sendan gick jag o fixa mig och åkte till jobbet. Nu sitter jag här och skriver om min dag :P Har iaf fått ganska mycket gjort på jobbet idag. Känns iaf som de. Har hjälp massa kunder idag igen på telefonen och personligen face to face. Dom alla gick iväg med ett leende och ett stort tack till mig :) Wiiie. Älskar när jag kan hjälpa och får positiv respons.





Nej och nu på fredag hoppas jag att min nya mobil kommer i posten. Är helt ivrig. LÄNGTAR! Sen iaf på Lördag kl 12.00 så ska jag åka och klippa mig hos Nada :) Hon är så söt och omtänksam och gör alltid ett underbart jobb. Sen på Söndag ska jag nog jobba från 10.00 till 17.00. Får 100% OB :) And i need the cash ;)


BLESS


TWANG SYSTEM






på 3 dagar har dom nu fått över 11000 views :) Det är erat år nu!! Stort grattis till er alla... David, Marwin, Paco och Patuu :)

mobil blogg?

sitter på bussen nu o bloggar i mobilen.. Yäääy. Helt mobbat. De är piss kallt ute. Känner inte av mina ben alls!! Och kissnödig som en skrämd hund är jag oxå!! Tanken att kissa på mig lockar haha. Då blir jag av med känslan plus varm om benen... HAHAHA cp!!! Nej men ärligt... Saknar min nyfunna pojk!! Underbaraste. Helt go och omtänksam. Vill ligga brevid honom nu och gosa!! <3

Godmorgon...

.... Hoppas ni alla sovit gott.. för det har ju då inte jag! Sleepless night in seattle! Nu gå äta frukost och sätta på ett ansikte. Sedan iväg till jobbet ... gaaaah. Hur ska man orka?!

Sömnlös natt.

Vaknade vid två tiden och trodde jag skulle gå upp och jobba. Sen dess har jag inte kunnat somna om :( Och det är ju försent att ta ett sömnpiller. För då kommer jag ju inte vakna om 1½ timma då jag ska gå upp :( Kan väl ligga något i att jag är nyfiken och glad på att jag köpt en ny mobil. Som förmodligen om jag har tur blir levererad på Fredag. Blir helt ivrig. Är verkligen som ett barn på julafton. Vill bara ha den här med mig nu. Och skicka den andra åt helvete! Nej men en kollega ska få köpa min Sony Ericsson Satio för ca 400-500 kr. Sjukt billigt. Men dom är kända för att strula vilket min gör! Men han vet om det. Skulle aldrig sälja en mobil utan att berätta problemen med den. Fan va elakt!

Nu är jag sjuuuukt hungrig känner jag. Mår illa av hunger.  Blää... nej nu ska jag försöka att sova den sista tiden jag har kvar! Night night ppl!

Dag 5 – Vad är kärlek.

Kärlek i sig är så individuellt. Alla har sin bild på det. Och ärligt så har jag nog aldrig tänkt på vad kärlek är för mig. Men om jag måste skriva ner de i ord så antar jag väl att de är när två personer verkligen tycker om varandra, bryr sig om varandra och bara vill den andra väl. Visar att man finns där i ur och skur. Att man fortfarande kan vara på topp efter man haft ett stort gräl. Då visar man ju verkligen att kärleken kommer över allt. Kärleken övervinner allt. Sen är ju kärlek också när man kan visa tillit till varandra. När man inte behöver säga hur man mår, utan din andra ser på dig hur du mår. Hjälper dig med dina problem. Jag har ju då alltid gått efter mottot "Behandla andra som DU själv vill bli behandlad" . De är det bästa man kan säga tycker jag. Speciellt när det kommer till förhållanden. Kärlek är något man förtjänar. Det är en sak att vara kär och gilla varandra. Men riktig kärlek kommer med tiden. Då man känner varandra till max och vet hur personen i fråga fungerar utan att ens behöva ställa frågan. Det är nog min bild på kärlek!

Dag 4 – Det här åt jag idag.

Tjenare.. nu har jag inte skrivit något sen i fredags så förlåt för de! Haft saker för mig!
Men ätit idag.. hmm.. vaknade upp hos mamma.
Gjorde te och käkade kex/mackor lr va de är för nått :P
Sedan så jag gjorde Köttfärs och spagetti till middag.
Och nu sitter jag själv hära och knaprar på knäcke mackor!
Så de är vad jag har ätit idag :)

Fredag .... !!

På fredag ska jag och Christian på bio.
Vi vet dock inte vad vi ska se.
Men hoppas på att de finns platser på den nya rullen som kommer ut nu den 21 :)
The Green Hornet heter den iaf :)
Komedi i 3D :)
Garvar sönder mig varje gång jag ser trailern =D




Dag 3 – Mina föräldrar.

Happ då va vi framme på dag 3... gud va tiden går snabbt .. HAHA.. lr inte.. men iaf.. Föräldrar.. Mamma o Pappa..
Finns inte så mycket att säga dära.. Hatar min Pappa massor.. eller okej OGILLAR skarpt ! Av xx olika anledningar!
Men min Mami! Dör för henne. En av dom bästa människorna som vandrar på denna planet! Hon är mitt allt!
Min bästa vän. Pratar med henne dagligen. Vissa dagar 20 ggr andra kanske 2 men jag pratar iaf VARJE dag med henne! Underbaraste Mamman som finns. True Story ppl! Vet itne va mer jag har o säga förutom att jag Älskar henne sååå jävla mycket! Skulle aldrig klara av mitt liv utan henne! <3
<3  
Bless!

flörta?

Aso jag är ju dåra en människa som Hatar andra människor förns dom bevisar motsatsen. Och på mitt jobb så är de lätt o Ogilla :P folk lättare än man tror.. Som förra veckan så hade vi massa leveranser och på EN dag så flörta 4 olika chafförer med mig! :O aso ärligt??! har dom inge vett i skallen lr? dom är typ gubbar o jag e en liten krabat lixom. Inte fan vill jag väl att dom ska hålla på, de gör bara stämningen dålig eftersom de är i princip samma chafförer som kommer varje gång o självklart lyckas jag få dom när jag svarar i telefonen o öppnar! :( samma dag iaf när jag åkte hem från jobbet.. kliver av bussen med tuuung musik i öronen så går jag helt glad i min egna värld så från ingenstans så ser jag en bil som backar brevid mig på vägen.. han följde efter mig backandes !! När jag ser bilen så ser jag två unga snubbar där som babblar om nått.. o jag hörde inte ett skit eftersom jag hade min musik på.. så när jag väl tar av lurarna o säger "Vad vill ni mig?!" så säger dom "inget sötis ville bara se dig" !! ASO LEAVE ME ALONE!! nee nu ska jag pilla i naveln lite!

Bless !

Dag 2 – Min första kärlek.

Hmm.. Min absolut första kärlek är Tom. Va liten o oklok och totalt blind. Föll för varje ord han sa. Jag va 15 år när vi först träffades. Han hade en tjej då men de blev kärlek vid första ögonkastet. Det tog slut mellan han och Cissi som hon hette dåra. Är faktiskt polare med henne än idag :) Jag o Tom blev ett par. Höll på fram o tillbaka i 2 år. Blev gravid o gjorde abort lite väl sent. Men de ska jag inte gå in på här. Hemskt! Han va absolut inte den bästa killen man kan hitta. Han hade ibland ljusa stunder men i äldre dar så va han absolut inget o ha. Ljög konstant, va otrogen bla. på min 16 års dag med 3 tjejer! Mina kompisar btw. Snällt. Han va oxå lite kriminell o höll på med droger. Misshandel va oxå inblandat. Så med andra ord ett extremt Blindt förhållande. Men jag lärde mig mkt från de. Som att inte ta skit från killar. Och absolut INTE förlåta mer för att nån är otrogen! Ett absolut NEJ i mina ögon. Jag skulle då aldrig i mitt liv göra något sådant. Inte abra för att jag vet hur de känns men oxå för att man gör inte så. Vill man strula runt lr knulla runt så gör slut först o sen gör de du vill. Hatar otohet o lögner mest av allt! Men iaf, jag är idag fortfarande kompis med Tom. Fattar inte att bara för man varit tillsammans varför man inte kan vara vänner efter?! Ni vet ju så mkt om varanrda.. why not?



Dag 1 – Presentera mig själv.

Okej ska testa de här som alla gör på bloggarna nu :P Jag är iaf BRANDY .  Jag skapade denna blogg när jag bodde i USA. Jag va less på att alla frågade mig samma frågor varje dag om vad jag gjorde där borta så jag bestämde mig då för att skaffa en blogg. Därav namnet "Brandyinusa" :) Men jag är iaf en livfull brutta som älskar att vara med mina nära o kära, dock har jag inte så mkt tid för dom när jag jobbar och bor så knäppt till. Men så fort jag får chansen så åker jag mer än gärna och träffar folket :) Jobbar på K-Rauta inne på Logistiken , vilket innebär att jag tar emot varor som kommer in till butiken, går igenom och kollar så allt har kommit, kör runt på alla truckar vi har, lossar lastbilar som kommer med massa grejer :) Trivs som fan där! Mer om mig är väl att jag har lite bokstavskombinationer.. av följande, ADHD, Tourettes syndrom , korttidsminne och även tvångsbeteende tror jag dom kalla de :P men jag har medicin för de :) Ritalin är den jag går på. Har även sömnpiller för mina extrema sömnbesvär! Jag är väl ändå lite "sansad" nu för tiden. Har väl fötterna nere på jorden mer nu än vad jag någonsin har haft. Vet inte vad mer jag kan säga om mig själv... men joo .. folk ser en av mina egenskaper både gott o ont, och det är min ärlighet . Folk i min omgivning verkar nog inte vara så vana med folk som verkligen säger vad dom tycker. Jag är en sån. Tycker jag att nått du kanske har på dig inte är snygg så berättar jag de, fast inte på nå otrevligt sett. Och så oftas så säger jag väl de om någon frågar om ett svar :P Kan även vräka ur sånt ändå vilket kanske inte ALLTID är så himla bra ;) Men men.. THAT'S ME!

<3

Fettis Dricka :)

Exakt som rubriken säger så har jag nu börjat med min såkallade "fettis dricka" ! Gick in i butiken "Life" i skärholmen och kollade in Super gainer :) Läste baksidan där de stog typ att man inte MÅSTE träna för att dricka den :) vilket blev perfekt eftersom jag inte har tid att träna. Men jag jobbar ju på lager så jag lyfter ju en hel del konstant så de är ju bra iaf :) Hoppas bara att allt sätter sig på rätt ställe. Och rätt ställe för mig är mina ben.. inte nöjd över dom för fem öre och skulle inte skada om nått satte sig på baken heller :) Men benen är PRIO ett för mig =) Så håll tummarna!

DOCK så smakar den SKIT!! Vill bara dö när jag känner smaken i min mun! Blää.. Men fan man får väl offra sig lite kanske :)
Vet att det va ett tag sen jag skrev... och roligt nog så skrev jag ju sist att jag kommer köpa pulver från hälso butiken vilket jag gjorde ;)
Tänkte att min kropp måste vara mottaglig att gå upp nu så jag hookade den :)
Exakt den jag har :)
Men men.. nog om vikten (:
Haft fullt upp på jobbet som vanligt... men denna helg vart annorlunda :)
Åkte med Kusin till Hässelby och träffade min extremt gamla klasskompis Christian Prändel!
Han va med sin polare Danyh.. så vi va med dom och chillade hela helgen o mös!
Hade sjukt mysigt! Måste göras fler ggr :)
Nej nu ska jag dricka min fettis dricka och kolla film och lägga på mig mera kilon! :)

RSS 2.0