Grattis Älskling!

Sitter hemma hos en av mina bästa vänner som fyller 21 idag.. Har hennes lilla söta unge i mitt knä :) så söt så! Kom hit vid 4 tiden drygt.. gav presenten jag nyss hade köpt.. Hon älskade dom :) 3 St rosa Tights i olika former.. Ett par med rosa svarta ränder dom andra va rosa o genomskilniga ränder o dom tredje va rosa med vita döskallar på :) De tredje paret av dom hon tyckte om mest :P Så efter hon öppnade dom så satt vi och käkade tacos :) så snart ska vi väl äta lite tårta :) Ska oxå röra mig hem snart.. vid 7 har jag tvättstuga.. Måste ju ha rena kläder tycker jag :P Sen ska jag väl om jag orkar åka hem till L o sova :)

Här bjuder jag på en söt bild på min lilla Gumma! :)

 <3


Puss o Kramkalas!





Vårbygård!

Då har man slutat för idag.. ska åka över till min Kusin som började sitt jobb idag.. på nån krog i VårbyGård! Sedan blir de o laga nå gott att käka.. tror de blir nå köttbit med pommes och vitlökssmör :D:D:D:D Så underbart!

Måste ju oxå gå över till hukkle världen och tvätta oxå! o fan om nån försöker sno mina maskiner! morr!
är ju så många kleptomaner där inne vettu! Inte bra! inte nånstans!

O så imon ska man på visning om de går.. ska ju jobba ute i järfälla runt 8 snaret och min visning är i Sätra vid halv 9 :/ hmm får se hur de blir..

ajja måste springa har en tid att passa!
Ha så JÄVLA bra nu! Solen skiner ju o allt!

Puss & Kramkalas!



Fredag!

kom hem för drygt 40 min sen... har jobbat och så stannade jag o A på Clas Ohlson , köpte en musmatta och en Wireless Notebook Optical Mouse med andra ord en trådlös mus :P I rosa av alla jävla färger :/ Och så shoppade jag en elvisp till M ! Senare idag runt 5 tiden kommer Elin hit till stockholm.. Då ska hon me mig till stan så jag kan pierca min tunga :) ska ha 2 st you know ;P Sen ska vi väl umgås lite.. sen ska jag nog över till L och käka pizza om jag lyckas äta vill säga och kolla film .. Detta blir en bra fredag :)

Ha så gott! Trevlig helg!


RSS 2.0