Svar...

Nu:
Hur gammal är du?:  21
Vilken klass går du i?: gick ut 2007
Vad har du för hårfärg?: Mörkbrun
Hur lång är du?: 168
Har du någon pojk/flickvän? neeej
Vad brukar du göra på fritiden?: en massa, umgås,  kolla film, sitta vid datan m.m
Hur ser du ut?: kolla på bilderna som finns :D



Har du:

Kysst någon?: Men deklart!
Sovit brevid någon av samma kön?: Alltid
Hånglat med någon?: Men jaa.....
Slagit ner någon?: De KLART!! hahaha
Fuskat på prov/läxförhör? Jo fifan
Blivit kallad hora?: jopp
Kallat någon hora?: jodå
Druckit alkohol?: men hallå.. jaa

Vem:

Är din bästa vän?: Allt o alla
Skrev du senast till på msn?: vet ej
Kramade du senast?: Min mamma
Pussade du senast?: Min mormor
sov du hos senast?: Syrran
Kan du lita på till 100%?: Mamma, Shannon o Tess
Kan du säga allt till?: Läs över.
Ringde dig senast?: Mamma
Skickade ett sms till dig senast?: Bumbi
Skickade du ett sms till senast?: Bumbi

Vad:

Drack du senast? Cola-light
Köpte du senast?: cigg o cola-light
Gjorde du igår?: Va på jobbtorg, skhlm C o hemma
Ska du göra imorgon?: Jobbtorg, Intervju, Arbetsförmedlingen
Vill du göra just nu?: sova!!!!!!!!!!!!!!!
Åt du senast?: Chips! :D
Är närmast dig som är rosa?: Ingenting!


Så där ja...


Intervju??

Nyss varit på jobbtorg och sökt jobb. Skit kul :S Nej så jag och en tjej som heter Annelie höll på prata om massa jobb hit och dit sen när vi slutade så åkte jag hem.. men när jag gick av i vårberg så tänkte jag köpa läsk och nått gott så går in på ICA och handlar.. ska precis gå fram till kassan då det ringer ett samtal från "okänt nummer". Jag svarar och jag trodde det va nån som försökte sälja något men fan dom ringer ju aldrig på mobiler.. så vart lite fundersam. Så tjejen frågar mig hur jag mår och sånt.. så jag körde på och sa allt e bra sj? Så säger tjejen... aa tänkte om du ville komma på en INTERVJU på onsdag om det funkar.. självklart säger jag fast jag itne fattar vem det är som ringer.. så halv 12 på onsdag i skärholmens centrum.. Nära och bra! Perfa! Så när vi lägger på inser jag att jag har INGEN ANING om vafan det är för jobb som ringde... Vet inte ens vad jag ska på intervju för!! Så kollade nyss min mail för jobben jag sökt och jag tror det är säljare för Solglasögon i hög kvalite! Men är fan inte säker.. så jag ska nog knata till Centrum och kolla vem det är som står dära! HAHAHA!!

Knas aso! Taoooo


Gmail...?!

Började gå på jobbtorget igen.. Men denna gång går jag inte i Farsta... hamnade i Telefonplan. Det är introVecka lr vad det kallas. Och idag handlade mötet om data. Hur man lägger upp sitt CV och hur man skriver personligt brev och allt det dära. Och IT-pedagogen sa en klok grej. Att om man har en Hotmail så kanske inte en arbetsgivare är så intresseerad av dig, för det är ingen "seriös" mail. Men dom jag vet som är seriösa är Telia och Gmail. Så jag skaffade en nyss. Så nu har man 3 st haha.. En vanlig för msn och polare (hotmail) en mer seriös (hotmail) och nu den mest seriösa (Gmail). Kanske ska ta bort en?! Men det får vara för nu.

Jag är lite konstig, jag är en människa som ÄLSKAR rå köttfärs och rått kött :/ haha. Och härom dagen så såg jag 5 mini råa köttbullar ligga på köksbänken... Så jag tänkte att ingen märker om jag tar 1.. Så jag grabbade en och det va så gott att jag tog en till.. Sen nån dag senare så kommer mormor hem och säger till mig: hmm va konstigt, jag hade rullat 5 st köttbullar och nu finns det bara 3 kvar. Undra vem som har tagit dom! Där står jag och kollar upp i taket med en råflin i ansiktet så mormor frågade mig om det va jag som tog dom. Svarade jaa men klart det såg så lockande ut.. Och från ingenstans säger hon.. ajja då blir du itne gravid iaf! Fattade nada och frågade va hon mena. Då säger mormor: jaaa jag hade ju lagt katternas P-PILLER i dom!! HAHAHAHAHAHHA
Så där lärde jag mig en läxa.. Käka inget rått som ligger på köksbänken och lurar!

Va ju på Bio förra onsdagen med Jonathan och kollade på Baksmällan . Så jävla bra! Ni som inte sett den och gillar komedier, GÅ SE DEN! Garvade sönder mig aso. Så jävla klockren film, du anar inte! Den är så värd!

Men ska sova nu.. ska ju upp till Jobbtorg imon :( Pust!
Puss o Kramkalas!


Full?

Här lägger jag upp några bilder från Sofias Födelsedagsfest.. Men är ganska full på dom flesta så döm inte :P Haha


     

     

There you go :) Enjoy!


Koppla era hundar!!!!!!!!

Idag kom Millan in i mitt rum och skrek: BRANDY MORMOR OCH CHARLIE HAR BLIVIGT ATTACKERADE AV EN HUND!!
Men jag sov ju, men hörde henne.. så jag trodde det va en dröm. Sen kom Mormor hem och jag hörde henne gråta. Då fattade jag att det inte va en dröm. Jag flög upp ur sängen, stoppa på mig kläder och frågade mormor vart snubben va så jag kunde slå ihjäl fan skapet. Han va iaf borta. Sen berättade mormor allt som hade hänt. Att en Amstaff flög på mormor som höll i Charlie i sin famn. Amstaffen kom flygandes på dom och mormor föll bak men höll fortfarande i Charlie. Hunden lyckades bita ett stort öppet sår i mormors tumme, bet henne i båda benen och på ett annat finger. Sen fick hund jäveln tag i Charlie bet tag i hans öra och vägrade släppa och på nått sätt fick han oxå tag i Charlies hals.. Mormor och Millan och en till snubbe stog och sparkade på hunden för att den skulle släppa men den rörde inte en fena.. Så dom hämtade pinnar och slog den, försökte köra in pinnarna i munnen på hunden så den skulle släppa men det gjorde den inte heller.. Så ena killen sparkade oavbrutet på Amstafens pung men den rörde fortfarande inte en fena.. men på nått vänster så lyckades han släppa och hunden och ägaren sprang iväg. Polisen kom hit och pratade med mormor och Millan. Så får se hur det går snart då. Efter det sprang jag och hämtade bilen plocka upp dom med båda hundarna och körde raka vägen till Akut Vetrinären. När vi lämnade Charlie där så körde jag vidare dom till huddinge sjukhus så mormor kunde få en stelkrampsspruta för hund bettet. Gick jätte bra så efter det stack vi till Heron City och dom tog en öl och jag en läsk och satt och andades ett tag.. sen va det dags att plocka upp Charlie igen. Så nu har han blivigt sydd i halsen och har en tub rakt igenom så allt var och gegga kommer ut. Han e just nu helt groggy av bedövningssprutan han fick. Så jävla synd om honom. Men det ska nog gå bra hoppas jag. Så det va min fina lördag de. Så jävla tråkigt att detta hände. Så jag ber er.. ni som har hundar, KOPPLA DOM! Det är en LAG att ha koppel på!

Sorry

Aso har inte setat vid en data på över 1 vecka.. så förlåt för den extremt dåliga uppdaterigen. Men har hänt ganska mkt.. kan ta upp några grejer :) Fick mina skattepengar :) stack direkt till Apoteket och hämta ut mina 90 tabbletter av Ritalin :D Så nu för tiden mår jag superbra :) Förstår inte hur mkt medicin kan hjälpa en människa igentligen. Helt underbart. Har varit på sov oxå.. så snart hoppas man att man får in lite pengar på kontot så man kan betala hyran och köpa RIKTIG mat.. har käkat kyckling nudlar sen jag kom hem från usa!!!!! alltså 1½ månad! Driver inte.. så less nu... har inte råd med nån annan mat..Katastrof!

Va på bio med Jonathan, vi kollade på BAKSMÄLLAN ...... BÄSTA FILMEN.. innom komedi.. så tro mina ord, gå och se den.. Garvade fan arslet av mig, grät av garv 3 gg :D haha! Sån jävla klockren film må jag säga. Sen taggade vi vidare till Tessan och gick ut.. Åkte till nivå 22 :O HAHAHAHA.... vart ju lite MKT fuller! Ni vet.. lilla jag tål fan inget.. fett billig fylla :) bra iofs. Men inte jag som betalar.. haha.. det gör min sugar daddy ;)

Happ.. sen va man ju tvungen att rösta oxå.. Så mamma plockade upp mig o syrran, åkte till skolan och röstade.. självklart tog man ju Piratpartiet.. Men FUCKING jävla HOR Moderaterna vann ju skiten!! MORRHOPPA säger jag... Vill inte ha Euro...! Men hoppas på att dom ändrar sig och vill ha kvar kronorna! Lr vad tycker ni? Vad röstade ni på?

Sen så hade ju Sofia födelsedagsfest, FYSATAN va packad jag blev. Som sagt billig fylla men drack ändå mkt tycker JAG! Köpte 4 st 4,5 cider sen 2 st 5,0 Aquatini sen fick man 2 glas vitt med fruktsoda... MORR.... sen åkte man vidare till söder och mötte upp Jonte och Bobban.. då fick man sig en cider till ju.. pust. Drack jätte mkt. Men sån tur är blir man INTE BAKIS! :D:D:D:D:D Love it!

And for you Marie if you are reading this.. if you translate you will NOT understand a thing.. hahahaha... But anyway i was writing about me and my friends drinking and having a birthday party and i got tooooooooo drunk but did not get sick or anything.. i knew what i was doing but still i was 2 drunk :D haha. And then i wrote about me and shannon woting.. cuz we do NOT want EURO.. we want crowns.. but the Euro people won.. but i hope that we can still keep the crowns :D I miss you and i wish you the best of luck with you know what! Love you Marie! And thx for EVERYTHING!!


Puss o kramkalas!

GRATTIS!!!

Fick ett sms i förrigår där det stog: Nu är våran dotter Thindra född :) 12.22 kom hon ut..! Fan nu är ELIN MAMMA! Förstå.. Elin! hehe.. så jag skrev tillbaka jag o syrran kommer imon.. och så sant så.. vi åkte till Huddinge sjukhus runt 12.. Åkte upp till hennes avdelning och väntade på att hon skulle komma ut. Hon låg och ammade och skulle komma så fort hon var klar. Efter dryga 15 min kommer Elin, Thindra, Pappan och mormorn ut :) Kramade om alla o sa grattis till dom. Alla såg så lyckliga ut.. nje inte Erik han såg helt död ut.. Ingen sömn hade han fått ;) Så går det med en nyfödd unge haha! Men Elin va bra med lillen.. tror faktiskt hon kommer bli en väldigt bra mamma. Jag har bilder påmobilen som jag lägger in lite senare på dom 2 :)

Nu ska jag till System Bolaget :D
Puss o kramkalas

Nomy - Cocain


 


Videon suger men låten ÄGER!!


RSS 2.0