Syster Yster!

Igår fyllde min Älskade lilla syster år! Shannon! Hon blev hela 20 år :) Vi hade en överaskningsfest åt henne på Friday's. Hon blev jätte lycklig när hon såg alla som satt och väntade i hemlighet :)

Efter vi iaf hade varit på Friday's så gick vi ca 100 M till ett ställe precis bakom för att käka dessert och dricka kaffe lr mer alkohol :) Vilket jag gjorde :P Och där satt iaf Shannon och öppnade alla henne pressenter vilket blev en hel del! Hon fick iaf sin Videokamera som hon önskade sig och massa andra fina grejer! Tyckte lite synd om mamma som skulle få bära med sig allt.. haha! Men knatade vi "ungdomar" vidare.. För Tara hade massa planer för hela kvällen.

Men hur som helst blev väl dom flesta fulla och glada och mådde skit bra. Kul som fan va det iaf! ÄLSKAR DIG SHANNON! HOPPAS DU HADE DET UNDERBART IGÅR!




FÖDELSEDAGSBARNET! <3<3<3<3



Där satt den!!!

Yes! Är så jävla glad. Nu har jag fixat arbetsprövning.. Började idag med att göra lite smått skit göra men vafan orka vara kräsen.. så om 6 månader så blir jag anställd. Är skit glad.. för det jag kommer göra och lära mig har jag alltid velat hålla på med.. Att få måla och bygga och spackla och greja.. SVIN KUL!! De som kanske e lite jobbigt är att jag börjar halv 8 ?! men vad gör de när man få hålla på med något man älskar? Är så jäääävla glad! Så jag jobbar gratis för chefen men jag får ändå pengar från Arbetsförmedligen :) skit bra ju :) Nej nu ska jag typ äta sen sova.. ska upp halv 6 imon :O oj!

Natti på er!

Puss & Kramkalas!


Bilder...

Nu har jag fixat bilderna.. kanske inte jätte bra bilder men man ser iaf :)

 Högtalarna från David & Shannon! <3

 Toffelskorna från Mami <3

 w995 från Mami <3<3!!!

 Thights o klänning från Katarina! <3

 Mjukisbyxor från Tara! <3

 Strumpor av Tara, Halsduk av Ann & Vantar av Anders! <3


5 dagar efter.

Då va de 5 dagar sen jag firade min födelsedag. Har bara inte orkat gå in här och skriva sen dess. Men nu är jag här :)

Fick jätte fina saker.. Är skit glad och tacksam för er som gav mig detta.

Fick Mobilen jag ville ha (fast min är blodröd, inte svart som på bilden).. ÖVERLYCKLIG!     Bästa mobilen man kan ha. Har redan hunnit ladda ner 4 filmer och kollat på 2 :) Det är gryyyyyymt bra kvalite på filmerna. och upplösningen äger! Fan när jag varit ute och väntat på bussen har folk till och med hängt över min axel haha... *stolt* ;)

Sen fick jag oxå dom mysigaste bomulls toffel skorna ? vet inte vad man kallar de :P haha! Har på den jämt när jag e hemma.. är så mysiga o klampa runt i . Och av Shannon & David fick jag den BALLASTE bas högtalare till min data.. Grymt bra ljud i dom. Innan hade jag inga högtalare bara sånna som är inbyggda i datan och där hörde man inte ett *smack* ! Så är svin glad för att dom finns :D Älskar dom båda! Av den äldre systern fick jag dom UNDERBARASTE mjukisbyxorna, dom är som "finbyxor" men ändå mjukis. Dom är svin sköna och helt fantastiska :) Jätte glad för dom. Och så fick jag ett 10 pack strumpor.. tro mig det behövs! Jag sliter ju mina med hälsan fan.. dom ryker skit fort så jätte glad över dom oxå :D Tack Tara! Älskar dig!

Av K fick jag den SNYGGGGGGASTE klänningen med ett par thights oxå... hade på mig dom när jag gick ut och firad.. va svin snygg! Alla tyckte om klänningen så hon gjorde ett perfekt köp när hon såg den :)
Och av min älskade Gudmor och hennes karl fick jag en skitfin halsduk och halvfingers vantar :D Och det passade skit bra för mina sånna vantar är i USA! Tack Anders & Ann!

Men igentligen hade jag bara nöjt mig om de bara va mobilen jag hade fått :P hihi

Ska sova nu.. men kan ju försöka fota allt o lägga upp så ni vet vad jag snackar om!
Puss & Kramkalas!


00.00 2009-10-17

DÅ ÄR MAN 22 ÅR GAMMAL!!

IDAG BLIR DET FAN FESTANDE OCH SUPANDE!

HAHA!

SKA KÄKA SKIT GOD MAT MED FAMILJEN OXÅ!!

HA EN BRA DAG, FÖR DET SKA JAG!!




puss & kramkalas






Mäster-Kock!

Jag har börjat slipa på mina matlagningar. Lärt mig ett och annat från K ! Skit stolt. Hon har bland annat lärt mig göra Pannbiff från scratch... och sen lärde jag migg att göra kyckling gryta :) Och igår gjorde jag för första gången en "PottFärst Gratäng". Det är som de låter, potatis, köttfärs som blir en gratäng! Tog före och efter bilder till och med ;) Men lägger in dom senare för det verkar vara nå problem just nu när jag ska lägga in dom!

Ska kolla lite serie nu Sen ikväll vid 21.00 är det Grey's Anatomy !!! Har chips och läsk redo!

Later! Puss & Kramkalas

 

 


Music <3

BLACK RYNO - CAN I





Har blivigt helt besatt i denna!
Helt underbar!
Men låter börjar efter ca 10 sek.
Så ha Tålamod o stäng inte av!!


12 Oktober

Nu är det bara 5 dagar kvar tills den stora dagen :/ :P haha.
Fan va jag längtar! Vill ha presenter! Älskar presenter!

Imon på Tisdag så fyller min kompis Tezzan 22! Bara 4 dagar äldre än mig :( Suck!
Och så fyller min söta "Kusin" 18 :D Hipphipp hurra! Så hon ska följa med mig ut på min födelsedag har jag bestämt! :D

Fan va less jag blir! Elementet i mitt rum är ur funktion. Lr i hela lägenheten vill säga!
Jag fryser ju fan arslet av mig! Brrr och det är ju typ minus grader ute lr?

Imon/idag ska jag iaf träffa min Sius! Får se om hon hittat nå jobb åt mig :)
Ska bli lite intressant tycker jag. Ska träffa henne kl 13 i Globen!
Sen efter de blir de hem o diska sen kanske jag skulle svänga förbi Shannon o umgås lr nått.
Får se!

Nej nu ska jag kolla film lr nå!
Puss & Kramkalas

 


Nedräkning

Har börjat min nedräkning för 1 vecka sedan. Jag fyller nämligen år den 17 Oktober. Så nu är det bara 7 dagar kvar! Ser så mkt fram emot min födelsedag. Jag hoppas verkligen att jag får mobilen jag önskat! W995! <3 Tappade min förra i en parkbrunn på ca 3 meter ner. Den ÄNDA brunnen i hela parken oxå för att vara säker!! Hur fan lyckas man igentligen?? Morr! Men nog om de.. hoppas iaf jag får den mobilen.. För jag vill inte låna K's mobil längre. Den har inte ens blåtand! :(

Nu har jag iaf precis tänt ljus i mitt rum och har både chips med dipp och läsk hära.. Ska lägga mig ner i sängen och glo på film "The Spirit" :) Så jag kommer ha väldigt mysig. Önskar man bara hade en pojk brevid sig som man verkligen tyckte om, bara ligga i hans famn och mysa o kolla film! Underbart!

Håller på att leta efter en present till Shannon oxå... Hon fyller ju år den 30 okt. För jag har reda kirrat än till storesyrran.. bara lill plutten kvar nu... Ska få pengar från arbetsförmedlingen så får se hur mkt jag har råd att lägga ut :) Vill ju ändå ge nått speciellt. Hon fyller ju 20 :D Perfekt. Men fan va tiden går fort alltså. Va hos henne idag, Skulle vara barnvakt åt hennes underbaraste son Nathaniel <3 Han e sjuk och har feber och e lite smått förkyld :( Shannon skulle iväg och fira sin tjejkompis som fyller år idag. Äta middag o sånt tror jag. Så moster fick vara med sonen som absolut inte va social utan bara låg i rummet och sov. Och han ville inte att jag skulle göra han sällskap heller :( Han älskar inte mig nå mer :( Nej då men han blir en sån mamma gris när han e sjuk. Han e så go o rar så!

 E han inte bara för go?

Jahaaa.... ska kolla film nu! Ha så gött! Puss & Kramkalas


Ordning o reda . .

Äntligen börjar jag få lite ordning i mitt nya rum :) Har äntligen fått bort alla väskor med mina kläder i! Skit skönt. Till och med fixat till min bokhylla och fått upp i stort sätt allt :) Bara lie små skit kvar, men det fixar jag imon. Tänkte åka o sola oxå, så man blir lite brunare o finare inför vinter o min älskade Födelsedag som är om 10 dagar! Alltså den 17 Oktober! :D Då blir man hela 22 år gammal! Ska ut då med familjen och äta på Hjälmaren i Årsta sen ska jag väl ut och supa mig dyng rak lr nått annat .. får se hur kvällen spelar ut sig. Men ta mig fan kul ska jag ha.

Pratade med min älskade och BÄSTASTE vänn idag på msn! Ska träffa henne imon och så kanske hon skulle sova här! Blir skit glad. Har inte umgåtts med henne på över 1 år pga personliga skäl från hennes sida! Men nu ska de fan bli ändring på de tycker jag. Saknat henne så galet mkt! Älskar min lilla Grizzly Björn!!

Sen va mer då?! Jo har fått byta ut min 90 säng mot en 120 av henne jag bor med tills jag lyckas köpa en billig madrass för en 180 säng :) Jag älskar att ha utrymme när jag sover ;)

Nej nu ska jag väl ta mitt arsle och sova i en "normal"are tid?! haha

Sussa sött i nattugglan! Puss & Kramkalas!




jodå

 

 

 

GOD NATT OCH SOV GOTT!

I KNOW I WILL!

SLEEP THIGHT AND DON'T LET THE BED BUGS BIT!

 


Bra dag

Idag har varit toppen. Fått så mkt gjort. Åkte till mamma runt 2 tiden. Redan då började vi tömma mina hyllor som jag skulle få med mig hem. Och det gick skit bra.. så jag o mamma bar ner 1 fet jävla bokhylla som är djup o otymplig. Men det gick :) och sen en vanlig smal bokhylla. Sen åkte vi till hagsätra och lastade av allt och fick bära upp allt i trapporna för vi hiss. 2 TRAPPOR! ganska jobbigt haha! Sen gled vi till Skärholmen och gick in på ÖB, där jag handlade en konservöppnare och 5kg tvättmedel + sköljmedel. Efter de gled vi vidare till Rusta i Kungens Kurva där jag shoppade lite till :) Då vart de en film :P för 30 kr. Den heter Monster's Ball. Verkar bra, de är med Billy Bob Thornton, Halle Berry och Heath Ledger :) Sen köpte jag oxå en Vattenkokare.. Är så trött på att koka mitt te vatten i en kastrull.. Suck! Sen efter de åkte vi hem till mig igen och lämnade av allt sen åkte vi vidare till Bea i Svedmyra för att handla mat. Skulle nämligen bjuda mamma på middag idag. Så de fick bli Kycklingfile med ris och Currysås sen till de köpte jag Tzatziki som jag nyss kom på att vi glömde.. och inte nog me de så glömde jag den hemma hos mamma! Suck! Får väl glida förbi imon och hämta den. Älskar Tzatziki :D

Men nu ska jag kolla på Den nya filmen som jag köpt. Och på Måndag lr Tisdag så kommer en annan film som jag beställde från cdon :D Fan va jag älskar filmer :D Bästa! Ha de gött!

Puss & Kramkalas!






Kul grej bara

 Hitta 3:an och du kommer att ha kul i morgon :D
 
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS3SSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

När du hittade 3:an
 
hitta B:et
 
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRBRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
 
När du hittade b:et

Hitta felet .
 
 
 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVVWXYZ
 
 
När du hittade felet
 
Hitta 6:an
 
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999969999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
 
 
När du hittade 6:an
 
hitta N:et ....
 
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMNMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM

När du hittade N:et
 
hitta Q...
 
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOQOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Hitta i...
 
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
lllllllilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll



Myskväll

Blev ingen x-men igår.. blev o glo på sex and the city movie! Och inte fan somnade jag till den inte :( Sist jag kollade på klockan så va hon runt 7 på morgonen :O så jag hade lite svårt.. Vaknade vid 12.45 idag så har inte fått så värst mkt sömn i mig. Men det innebär att jag kommer sova som en ängel inatt :D

Nej men nu ska jag iaf kolla på X-men Origins. Va nere på Ica och köpte Brago kakor och jordgubbs snören och en 1½ liters light :) Sen har jag kvar en tredjedels påse av grillchips oxå :) Ska bli så gott. Tråkigt bara att man inte har nån att mysa med under filmen :(

Puss & Kramkalas!


Sent

Hej hopp... nu är kl strax 3 på natten... vet inte vad jag gör uppe nu. Ska väl lägga mig o kolla på nån film o somna till den lr nått?! :) Blir nog X-men origins Wolverine :) Skit bra! Älskar dom filmerna! Skulle ju till mamma idag och så självklart går man förbi konsum på vägen till hennes jobb, och dom har dom bästa Smör crossanterna :) köpte 2 st.. skit billga är dom oxå, 7,50 st :) bättre än på pressbyrån där dom kostar 14 kr för en vanlig :( När jag kom upp till mamma så gav hon mig lite post som hade kommit till mormors adress och så gav hon mig en hårfön! :D BÄSTA! saknar att föna mitt hår, spec när de är så jävla kallt ute som de blivigt nu! Brrr... sen iaf kilade jag upp till Shannon och gick igenom mitt gamla rum där för att hämta lite fler kläder och hitta mina skärp o arbetsbyxor, vilket jag hittade :) plockade med mig vantar o mina halsdukar i samma veva.

Imon ska jag över till Anna och vi kanske ska sola en snabbis sen senare på kvällen ska jag bjuda mamma på middag om hon inte har för mkt att göra på jobbet. Vet inte ännu vad de blir isånnafall får se vad mamma e sugen på :)

Nu ska jag natta! Puss & Kramkalas


MUSIC

Sickie - Bad Man



Natahlee Burke - Sun Til Sun





Massa

Förlåt... jag vet att jag e skit seg på att uppdatera men har flyttat och sen har vi inte haft internet på nån vecka o så.. men nu ska det bli ändring tänkte jag.. Ska till min kära mor snart och hämta lite post och ge henne pengar som jag lånat! Senare ska jag väl ta mig hem igen och äta gårdagens mat jag lagade :D Gjorde hemmagjord Pannbiff med potatis och gräddsås :D MUMS! va så jävla gott! Så det blir en god middag idag igen!
Blev utskriven från jobbtorg i vårberg i fredags men ska börja i farsta igen nu den 13 okt :) ser fram emot de.. Känner så många där :) Ska bli kul o träffa folket igen.. Skriver nå skit sen när jag e hemma igen.. måste hinna med tunnelbanan nu :) Ha de gött!

Puss o Kramkalas!


RSS 2.0