Söndag 20/2


Vaknade runt 7 på morgonen men bara vägrade att gå upp då.. somnade om och gick upp vid 10 istället. Mitt internet funkade fortfarande inte så gick in i huset och loggade in istället. Lisen vaknade och frågade om jag ville följa med och köpa present till hennes sons kompis som ska ha kalas idag. Vilket jag gjorde. Följde med till ToysRus och hittade något jätte roligt till MIG :)


Hittade plockepinn!!!!!!!!!!!

Så sinnesjukt roligt att spela de om jag inte förlorar! :)
Så nu ska jag tvinga Lisen att spela med mig och se om Cecilia oxå vill :)

Tjoohoooo!!!!


Dag 11 – 10 saker du inte vet om mig.


Hmm.. detta blir ganska svårt för mig eftersom jag är en sån pass ärlig och öppen person. Berättar oftast allt om mig hela tiden haha. Svårt att välja ut 10 saker som ni inte vet då :P HAHA... så om jag har några läsare där ute så kan ni ju fråga något som ni undrar istället :) hur låter de?

wiiiiie!


P*ssyWagon


ååååååh..... fick en sticka i min tumme idag.. precis där vart man böjer tummen.. en tiny winy wajnyyy hahaha.. den typ infekterade mig för att jag gav upp att försöka ta ut den Så efter ca 7 timmar när jag fick hopp att jag kunde kanske få ut den o satt o grävde med en nål o pincett helt själv så fick jag ut den lilla skiten.. den va typ en halv millimeter.. utan att överdriva! :( har fortfarande ont i tummen :'( Behöver plåster eller akuten eller kanske en puss?! :) tihi!

Efter jobbet idag så åkte jag till Skhlm centrum ... gick dirr in på apoteket och shoppade täckstift :P vi alla behöver dom någongång right?! :) Sen knatade jag SNABBT till Teknikmagasinet och typ roffa åt mig en nummer lapp fort som fan och blev näst i kön =D gick fram och sa: "Hej jag vill ha 16 GB microSD minneskort tack!" Han slängde fram den och jag betalade gladeligen 480 kr för de :D tjoohoo.. massssa musik! <3 KÄRLEK!!


Efter de knatade jag upp till BikBok .. Där såg jag ett stort jävla bord och de stog 99 KR!! woohooo tänkte jag och plockade en munktröja och 2 par jeans.. gick därifrån 297 kr fattigare.. men vad är det när jag fick alla tre grejerna för 99 kr/st ?! :) Så är på bra humör idag! :)

Ska iaf bege mig typ i sängkammaren och sova... Vill ju helst ligga brevid min älskade pojkvän men så är inte fallet nu :(
Night night!!

Korv & Banan


Då har man kollat på G.I Jane på tv4 film lr vad kanalen heter :) Satt och filade till mina naglar lite oxå och målade dom med genomsklinigt nagellack :) Så nu är dom jätte stiliga o fina!! :)

Ska iaf krypa ner under täcket nu. Dock utan min kära Christian! :(
Hoppas på att han ändrar sig imorn och jag kan komma och sova med honom.
Tar med ombyte utifall iaf :) hihi!


Night night peeps!!


Dag 10 – Favorit filmer.

Ja... vet inte ens vart man ska börja på denna rubrik. Jag är då en FILM TORSK! Dör för mina filmer.. så att bara välja ut några går nog inte direkt. Men jag kan ju ändå ge er ett smakprov på vad jag gillar :)


Ger er en lista hära.
Dock inte iordning.
Remeber that! :)

1. Avatar
2. X-Men 1-4
3. Transporter 1-3
4. Fast and the Furioust 1-4
5. Dear John
6. G.I Jane
7. Due Date
8. Saw 1-7
9. Ps i love you
10. Twilight 1-3
11. Sherlock Holmes
12. Death Race
13. Waist Deep
14. The boondock Saints 1-2
15. Step up 1-3
16. Baksmällan
17. Babylon A.D
18 The cronicles of Riddick 1-2
19. Matrix 1-4
20. Iron man 1-2

Där har vi några filmer... skulle kunna skriva i 2 timmar om filmer jag älskar! haha
Enjoy bitcheeeees!! :)

JAAAABBADABBADOOOO!!!

Fick samtalet idag av Familjebostäder ... LÄGENHETEN ÄR MIN!!!!! Ska skriva kontrakt den 24. Då är jag ändå ledig så slipper jag ta ledigt från jobbet =D OMG.... min första lya... woohooo! Sjukt kul!!

Dag 9 – Den här Veckan.


Denna vecka har såååå mkt hänt. Kan börja med att jag köpte en ny mobil i Tisdags :) En Sony Ericsson Xperia X10 Mini :) Det är den utan tangentbord som man kan skjuta ut :P Är så jävla stolt o nöjd över min lilla mini mobil :) Äntligen kan jag lyssna på all min musik och ta massor av bilder och prata i telefonen med bra volym i min handsfree :) Har jag inte en handsfree så tycker jag fan inte om att snacka.. får så sjuukt ont i mina leder i armarna :(


Nej men sen i Onsdags tror jag de va så åkte jag och Cecilia och klippte oss :) Blev sjukt nöjd :) Ser jätte bra ut i mina ögon iaf.. Och Cecilias hår blev oxå jävligt snyggt =D

Sedan så har jag ju fått snart till 99.9% en lägenhet i Bagarmossen :) Ligger etta och dom ringde till mitt jobb och snackade med Chefen där och kollade så jag verkligen jobbade där jag säger att jag jobbar och Jeanette som chefen heter dåra sa att jag va där och va bra och massa positiva grejer. För såfort jag fick höra att Familjebostäder hade ringt o frågat om referenser om mig så sprang jag till chefen och frågade va dom sa :P hahaha... Men nu väntar jag bara på att skriva kontrakt :) håller verkligen tummarna! Blir dock väldigt mkt längre åk tid till jobbet men tanken att få ha min egna lya ÄNTLIGEN får mig att inte bry mig om hur länge de tar att åka. Men lilla Lisen som jag bor med nu vill ju inte bli av med mig. Stackarn. Får komma vääääldigt ofta på besök bara :D

Och så i Lördags så Träffade jag lilla Olivia, hon följde med mig när jag piercade min tunga igen.. för 3dje gången. Men har bara 2 hål ;) då tänker ni säkert hmm.. hur menar hon nu.. hahaha så tänker väl ingen men jag förklarar ändå :D För drygt ett år sedan så piercade jag ett andra hål i tungan men under tiden jag hade den så va jag jätte sjuk . Hade hosta och va jätte förkyld. Så hålet läkte aldrig. Va svullet och varade i 2 månader. Så då bestämmde jag mig för att ta bort de och göra om när jag blir frisk o har pengar :) Då kostade det mig bara 400 kr att ta.. nu så kostade det mig bara 200 ;) Yeaaah... men varför jag fick de billigt är ju för att jag hade båda mina läkarstavar så de enda Tyron behövde göra va att trycka in skiten i käften på mig :) Och HELVETE va ont de gjorde denna gång. När han tröck igenom allt brosk från sist :( Satt och tröck i Olivias jackarm hahahaha... Men de gick bra iaf. Nu 2 dagar senare så mår jag bra. Kan äta iaf. gör dock lite ont under men de är smärta jag kan leva med :)



Sedan så har jag varit med min ÄLSKADE POJKVÄNN!!!! <3 Har varit så underbart att få vara med honom. Är så jävla trygg i hans famn. Han verkligen får en att komma bort och bara må bra. Är jätte kär i honom! tihi :) Låter så corny att säga men de är fan sant. Pirrar som fan i magen varje gång jag får ett sms lr ska se honom eller bara när jag tänker på hur jävla underbar och fin o het han är! För att inte tala om hans extrema Leende som bara får en att smälta på plats! OMG!!! Man blir som en smörklick på en glödhet sol! Han är MIN.. bara MIN!

De har iaf varit min Vecka! Puss o hej!... Leverpastej!

Älsklingen... Jag.... Olivia

Dag 8 – Ett ögonblick.

Happ... vet inte riktigt vad man ska skriva till denna Rubrik.. Men jag följer väl bara rubriken.
Ett underbart Ögonblick jag kommer ihåg såå väääl är när jag hade varit borta i Usa i 5 månader och kom hem till Sverige igen, så hämtade mormor mig på Arlanda och vi skyndade oss hem till mamma o Shannon för att jag skulle hinna träffa Nathaniel (Shannons son = Min systerson) innan han skulle till dagis. Så mormor parkerar utanför porten och de är sommar och varmt ute så jag kollar upp på tredje våningen och hör lite röster. Hör sedan Nathaniel. "ÅÅÅÅH HAN E KVAR" va typ min reaktion. Så jag sket i allt och sprang in i porten. Hade så bråttom att jag inte hade tid att ta hissen upp så jag sprang upp för alla oändliga trappor i längtan efter ungen. Kommer högst upp och springer ut på loftgången, Ser att dörren är öppen och mamma står utanför och ler mot mig. Jag kutar snabbare kommer fram och (elakt nog) så sket jag för stunden i mamma och såg Lillen sitta i sin vagn i hallen. Han såg mig, och tänk att han va 16 månader sist jag såg honom och nu va det 5 månader senare. Han lyste upp med värsta leendet. Han gapade och skrek och skratta. Jag stog där med tårar i ögonen med ett bultande hjärta och massa KÄRLEK . Tog tag i honom. Han satt med armarna uppe redan ;) Han kom upp i min famn och pussade & kramade SÖÖÖNDER mig! Han kom ihåg mig!! Han ahde saknat mig! Det dära leendet på hans läppar.. aso de går inte att beskriva känslan jag fick i kroppen när han reagerade som han gjorde när han såg mig! JAG DÖR FÖR HONOM! ÄLSKAR HONOM SINNESSJUKT MYCKET!! <3



<3



RSS 2.0