Packning

Idag ska man packa och tvatta en massa... Har jatte mycket att packa, allt jag typ ager. Ganska mkt vettu! Fick iaf en stor sportresvaska av Marie och sa kopte jag en egen stor sa jag hoppas att allt kommer att fa plats... Men Marie ska hjalpa mig att packa. Hon ar en specialist pa de. Da ar det iaf bara 2 dagar kvar tills jag gar pa planet och 3 dagar kvar tills jag gar av. Tar 13 timmar att flyga. Det ser jag inte fram emot. Men 2 av mina polare skickade ny musik till mig som jag la in pa min mp3 sa jag har musik att lyssna pa o sova till iaf, sa det ar ju bra. Men ar fan skit nervos, har varit massa plan krascher pa nyheterna pa senaste :(

Vi var uppe i Palatka for Melvins mammas begravning. Sermonin va jatte fin och allt gick bra. Va lite laskigt for mig att vara dar. For i usa sa har dom oppen kista med kroppen i sa alla kan se och pussa och saga farval till henne. Fan jag har aldrig sett ett lik forut men nu har jag de.. ingen fin syn enligt mig .. Sa det va lite obehagligt.
Efter begravningen sa akte hela slakten och vi till en resturang och kakade. Jatte gooooood mat! Vi va runt 40 personer som kakade och vi har 2 servitorer. Dom va jatte duktiga, kom ihag allas mat och drickor och va valdigt trevliga.

Sa senare pa kvallen akte jag Marie, Melvin, Anna, Donald och massa andra till en car race. San som man typ ser pa tv. Det va sa jaaaaavla COOOOOOLT!! Dom korde skit snabbt och det va nagra krascher men inte sa allvarliga. Och en av bilarna hade mitt namn pa med ett hjarta runt :) Och det va Melvins brorsons son som agde bilen, sa vi gick bakom "kullisserna" och halsade pa alla som korde och tog lite bilder. Lagger upp dom senare.

Nu ska jag ga och packa lite, ta en dusch och ta det lugnt.  Hors senare.!

Puss o Kramkalas

In the Camper!!

Da sitter man i campern och mar illa.. forsokte sova i sangen men gick inte sa bra.. kakade for mkt frukost och hela javla campern hoppar sa mkt att jag mar skit illa just nu.. sa det dara med somn far jag nog glomma! Sov ca 2 timmar inatt.. e skit trott! Marie vackte mig halv 7 !!! jevla piss! Magen mar inge bra i denna situation.

Kan inte vanta tills Mimmi plockar mig pa Arlanda och vi kommer till mitt hus och jag gar pa loftgangen till min dorr, knackar och Shannon oppnar med Nathaniel i sin famn.. OOOOOOOOH!! vill hem NU! kommer nog grata av gladje nar jag ser den lilla krabaten!

Nej nu kanner jag mig spyfardig, ska se om jag kan hoppa in i bilen nu..
Hors!

Puss o Kramkalas!

Happ...

Sa idag ska man tvatta och packa sen ska man val ut och sola lite och vattna rabatten lite!
Pratade med min mamma igar, horde Nathaniel i bakrunden! Sa jag skrek till han o sa beeeeeeeeeebbbis! Han kom till telefonen och kallade mig mamma haha.. sa jag sa neeej det ar Nene sa han ba aa nene! pappa! hahahaha
Sa helt plotsligt blev jag pappa oxo! :D Gud vad jag saknar den lilla krabaten! Alskar han sa javla mkt!

Nej sa nar jag kommer hem ska vi aka forbi min mormor och lamna mitt baggage sen ska jag ta en lite vaska med sovgrejer aka hem till mamma med mimmi o James.. hoppas pa att shannon och Nathaniel ar hemma och umgas med dom hela dagen! Det ar iaf min plan.. sa hoppas inte shannon har nagon plan hahaha!

Nej har far ni en bild pa meeeej!



lalalalalalalalal!!!!


MIN NYA KARLEK!





            


Kostade $17 !! Blev helt kar i dom nar jag sag dom inne pa Wal-Mart!!
Nej nu ska jag ga ut o roka!!

Peace and love!



Jag i..

Underbara poolen...



     

     

     

E jag inte cool lr hahahahha!

Forlat for att jag inte har uppdaterat sa mkt.. men det ar sa mkt som har hant hara.
Och det kommer inte bli sa mkt uppdatering nu heller.. ska pa begravning pa fredag o lordag sa kommer inte ha data sen ska jag aka hem till sverige nasta onsdag sa kommer nog inte ha tid och skriva sa mkt da heller.
Men ska forsoka mitt basta! :D

Puss o Kramkalas!


Skojj

Snodde fran Kikzon!


Din kropp:
Hur lång är du: 167cm.
Hur mycket väger du: 52kg
Vilken skostorlek har du: 39-40
Är du nöjd med din kropp: Njee , kanske lite..
Skulle du kunna plastikoperera dig:  easy!!
Välj en sak du tycker är fulast med dig: mina lår
Vilken ögonfärg har du: Brun/gröna
Vilken hårfärg har du: Brun
Har du långa naglar: jopp :D
Har du en finne just nu: jaa :(

Dina känslor, tankar och humör:
Hur är ditt humör nu: Happy!
Vad tänker du på just nu: MAT!!!
Saknar du någon just nu: Joda!
Gillar du någon: alltid
Är du kär: njee
Är någon kär i dig: Ingen aning..?!
Älskar du någon:  Jadå, de klart.
Hatar du någon: Sjalvklart!!!
Hur är du om du är hungrig: sur, irriterad och allmant otrevlig
Hur är du om du är trött: En bitch.. hahaha
Hur är du om du sovit i tre timmar: Vet ej.. sover alltid mer en d!

Dina önskningar:
Du skulle egentligen velat heta: ingen aning...
Du skulle egentligen velat bo: Sjalv med massa pengar!
Din högsta önskan är: Bo sjalv med massa pengar :D haha
Du skulle vilja ha: En pojkvan med en anvandbar penis!!

Ditt rum/Lägenhet:
Vilken färg är det i ditt rum: vet ej..
Vilken färg är ditt påslakan: ingen aning...
Har du kläder på ditt golv: hahaha ALLTID!
Har du tidningar på ditt golv: Joda!
Har du något annat på ditt golv: Allt jag ager o har :D haha



Hihi!

Hotell

Ska pa hotell imon och bo over helgen.. jag Marie och Melvin o Maries mamma Anna ska dit.. ligger uppe i Kissimmee, Nara Orlando :D Alla dom vuxna har en overaskning at mig men ingen vill saga vad.. dom sger hela tiden att jag kommer bli jatte glad over det iaf.. FUCK! jag ar sa himmla nyfiken!!

Iaf.. hotellet har 3 pooler :D sa kommer bada ganska mkt.. foton kommer bli tagna oxo antar jag hihi!

Va ute och solade idag i ca 30 min och fick lite farg, plus sa fixade jag en falla at alla ekorrar.. dom ar 6 st nu som snor mina ankors mat.. men nu javlar som dom bli middag! MOHAHAHAHAHHA!

Har kan ni gotta er lite...
   

Ska sussa nu..maste upp tidigt imon vettu!
Natti natt !


Easter Dinner! Pask Middag!

Har e nagra bilder pa middagen.... Njut!


        

        



Gjorde till och med ett egg med mitt namn hihi! gulligt va?

Forsta pasken jag kan minnas utan min familj.
Sa vad gjorde alla ni pa pasken da?

Kramkalas!

Suck.. Pust.. !

Kan borja saga att jag e sa himmla trott o utsliten kanner jag mig oxo. Sitter i Bilen pa vag hem till Okeechobee pa mindre an en timme har vi fatt 3 Punkteringar!! Och det har sporegnat sen 11 igar kvall! Kanner mig sa himmla hjalpsam mot Melvin.. vet inte hur man byter dack lr nagot.. fragade om han ville ha hjalp men han fatta nog att jag inte va mkt o ha! HAHA! Sa nu sitter vi parkade utanfor Good/Year och han ska kopa nya dack sa vi kan komma hem sakert. Hoppas det inte kostar han alldeles for mycket.
Springer runt i Flipflopp och dom ar helt dyngsura. Det va ju lixom runt 30 grader nar vi akte hemmifran igar :P Men Georgia har inte samma varme som Florida antar jag :P det va iaf dom trakiga nyheterna.



(Bilden ar tagen ute pa sjon med min kamera)



Iaf nu ar det bestamt, Ska flyga hem till sverige den 29 April. Ska bli upplockad av min alskade barndomsvan Mimmi!
Ska bli jatte trevligt att fa traffa henne igen. Var jatte lange sen jag sag henne. Det forsta jag ska gora nar jag kommer hem ar att borja leta jobb sa jag kan betala hyra och mat o andra nodvandigheter som man behover. Och det ar jatte manga av mina polare som vill traffa mig, far ta dom en och en, eftersom min prioritet ar att hitta ett jobb.

Jag ar ganska nervos for att aka hem. Ga igenom tullen i usa helt sjaaalv och veta vilka papper man ska visa upp nar dom vill se dom. Har aldrig behovt gora det. Alltid varit mamma lr min store syster Tara som skott det.Och sen sitta pa ett plan + mellan landa, kommer ta lite over 15 timmar mer lr mindre. Ser jag inte fram emot, inte sjalv iaf. Hoppas bara inte mitt baggage forsvinner. Min familj har alltid en tendens att baggaget forsvinner. Aldrig min dock. Men nu nar jag e sjalv kanske det hander.. Hoppas inte! Sa hall tummarna! Denna gang ska jag iaf se till att jag inte har sa himla mkt handbaggage. Ska forsoka att bara ha med mig pengar, cigg och mobil plus alla papper o biljett jag maste ha. Hoppas jag lyckas att bara packa med det. For nar vi akte hit till usa hade jag hela vaskan full av skit och tidningar o smink o rese-dvd plus ALLLLLA mina oandliga dvd-skivor!! da menar jag over 190 st! Ganska tungt. Sa ingen dvd lr filmer ska jag ha med mig.

Nej nu borjar jag bli aksjuk.. men uppdaterar senare! Puss pa er!



My honey Tess! <3

Hejsan.. Idag fyller min alskling Tessan 21 ar!! Fan va jag ar deppig att jag inte kan vara med henne pa hennes fodelsedag! Hon betyder valdigt mycket for mig. Hon ar min basta van!
Men hon kommer nog ha en underbar fodelsedag! Maste ju kopa nagot fint at henne :)




Jag och Tessan flummar oss inne i ett omkladningsrum pa H&M!
Saknar dig jatte mycket gumman!
Men vi ses snart!
Alskar dig!


Tankar..//

Kan inte sova. Kl ar 1.37. Lag i sangen och tankte pa vad min mamma messade mig. Jag sa till henne att jag ska komma hem till sverige och det spelar ingen roll om mitt rum ar packat med grejer for jag kan sova pa soffan tills allt e klart, men hon sa att jag ska bo med min mormor nar jag kommer hem och dela hyra o mat m.m. Har inge problem med att bo dar ett litet tag, bodde med henne i 5 veckor forut. Men jag vill ju komma hem for att jag saknar min mamma sa mkt. Klart jag vill bo med henne da. Sa jag lag o tankte pa det och kunde inte sova. Undrade om allt skulle sluta i brak som det gjorde sist nar jag bodde med mormor. Och det vill jag inte, for jag alskar henne! Men ibland sa hander det ju saker man inte kan ra for.

Pratade med min mormor, mamma och min syster shannon pa msn idag och nar jag horde allas roster fick jag typ ett anfall av tarar och sprang ifran datan. Det blev for mkt for mig. Hora allas roster, att dom mar bra och har en trevlig kvall och jag ar inte ens dar och har kul med dom. Det blev for mkt for mig, saknar alla alldeles for mkt. Visste att jag skulle fa ett anfall, men trodde jag skulle fatt det tidigare. Har ju varit ifran alla nu i ca 5 manader. Och har aldrig varit ifran min mamma i over 3 veckor. Jag ar en liten mamma gris. Men sa jag beslutade iaf idag att jag ska verkligen hem. Sa jag ska fraga marie om hon kan hjalpa mig att leta efter en billig biljett hem. Kommer bli konstigt att aka hem dock. Har aldrig akt nan stans sjalv, lr jo nu ljuger jag.. akte fran kiruna till sthlm helt sjalv.. haha tog hela 90 minuter :P Men nu ar det annorlunda, detta kommer ta ca 15 timmar mer lr mindre.. Kommer ju ha SKIT kul pa planet alldeles ensam. Pa tal om de.. jag maste ju kopa en resvaska! Har ju ingen. Syrran tog den till sina grejer nar dom akte hem till sverige. Suck! Maste slosa annu mer pengar nar man redan har runt 4-5 resvaskor i sverige! Undra hur manga resvaskor man far packa o ta pa planet.. Nan som vet? Lr man kanske bara maste betala extra pris?

Iaf, imon ska jag o Melvin aka till Georiga och plocka upp en bil han kopte. Kommer ta ca 10 timmar upp dit plus 10 timmar ner igen.. Och varfor jag beslot mig for att folja med ar for att nar han vill sova lr vila sa ar det jag som far ta over ratten och kora! Det ar sa himmla kul att ha korkort nu! Far kora overallt.. Melvin o Marie later mig kora dom hela tiden!

Jaja.. nu ska jag testa att ga att sova igen nu ar kl 1.49. Lite sent va?
Men men skriver sakert en liten truddelutt imon!

Puss o godnatt!


<3





Blandat...

Gjorde ett test på facebook " hur är du igentligen på fyllan?"


Festens mittpunkt

Alla vill att du kommer till deras fest, när du kommer dit högs humöret på festen med 100%. Du har ett mycket bra självförtroende och är extremt glad, du gör säkert bort dig en del under kvällen men alla älskar dej så det kvittar, och självklart vaknar du dan efter utan baksmälla... redo för att köra igång igen.




Gick nyss ut och skulle mata mina ankor.. tror ni inte att EKORREN är tillbaka!! den jäveln.. jagade skiten ur han! Så nu sitter han uppe i trädet och gömmer sig och säkert skrattar åt mig! Fan va lack jag blir på att han äter upp mina ankors mat :( ! Och det värsta är att han satt där brevid mina ankor som om dom vore polare... tror nog mina ankor bjöd in honom på middag lr nått haha!




Happ iaf.. gick upp kl 4 imorse :O Melvin ville att jag skulle följa med på en Auktion 3 timmar här ifrån. Han lyckades inte sälja sin Golfbil men han lyckades köpa ett tak till Maries andra Golfbil haha! På vägen hem så vad det en massa kö, fattade att något hade hänt. Tog oss ca 25 min att komma fram till platsen, och det visade sig att olyckan hände på andra sidan gatan.. En fet lastbil hade vält över och krockat med en personbil och den bilen hade en "camper" som har ett stort hål i sig nu, tack vare lastbilen! Och saker låg överallt på gatan.. Så dom som satt på andra sidan kommer sitta där i kö fortfarande i ca nån timma.. olyckan inträffade runt 5 timmar sen. Kön va över 10 amerikanska mil lång!!! De ni!




Peace and Love!

Stuff....


HAHAHAHAHA!!!!!!!






Behover jag saga nagot?


Alskar Ungens rost...







EKORREN!!!!!!!!

Happ, då sitter man här och käkar lite choklad godis och har ont i ryggen.. Har tråkigt.. Tvättar gör jag oxo!! HAHA! Brandy tvättar.. vilket jävla under må jag säga! Fyller snart 22 år och lärde mig att tvätta for ca 5 månader sen!! Hur patetiskt är inte jag lixom?! Haha..
Min mamma o min mormor åkte till usa 2006 och lämnade mig hemma ensam.. Till min stora förundring så frågade jag min mamma: Vem ska nu hjälpa mig med tvätten? HAHA! Så när jag väl skulle tvätta ringde jag en av min mammas polare och bad henne o komma och hjälpa mig i tvätt stugan.. eftersom jag visste inte hur man bokade tvätt lr hur man sorterade skiten.. haha! men nu jävlar vet jag hur man tvättar..

Gick oxo ut i den fina solskenet idag.. det är runt 28 grader.. så jag passade på att vattna rabatten :D
Allt där ute ser så hängigt o dött ut :P Måste ju mata dom med vatten!

Så igår gick jag ut och skulle mata mina söta ankor. Till min forvåning så hittade jag inte locket till maten.. den va borta. Men jag hittade en bit av locket inne i maten :O Så jag kollar mig omkring och hittar en rackans jävla EKORRE..!! Skiten käkar upp mina ankors mat!! Så okej jag går in och byter burk till en hårdare och större! Så idag gick jag ut och skulle mata dom igen.. hittade först inte ens maten.. (?) hmm.. Kollar ner på marken och ser burken ligga ner.. så jag plockar upp den och kollar på den, han hade tuggat på de locket oxo.. Sen ser jag den dära jävla EKORREN igen.. men den hära gången INNE I BUREN!! Så jag jagar den lilla skiten men han fuskade och hoppa in hos kossan och in på grannens gård och kollar på mig!! Fan va lack jag va! Så vi maste bygga nått så han inte kommer in och käkar upp maten till mina ankor!

Det va min roliga dag än så länge! :)

Hörs snart igen!

Love this soooong!


Keri Hilson ft. Kanye West & Ne-Yo - Knock you down






Onodig fakta!

Snodde den av kicki! :) hihi!


Tjejlistan
1. Har du ett par blåa string? -  Hmm.. tror inte det.

2. Vem var den senaste du pussade? - Jamie ( min syrra)

3. Vad har du för bhstorlek ? -  i sverige har jag 75B i usa har jag 34B :)

4. Trivs du med det? - humm..? storre skulle ju faktiskt inte skada :D

5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - vet ej.. men ganska manga skulle jag saga!

6. Gillar du nån nu? - Japps det gor jag!

7. Vad gjorde du inatt? - Forsokte fixa min blogg, och sov!
8. Och i förrgår natt? - Sov som ett litet barn!

9. Vad gör du innan du ska sova? Tanker :/

10. Kan du prata med din mamma om allt? - Ooohh jaaaa! Ar sa oppen jag kan vara mot henne.

11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? -  japps

12. Har du varit gravid? - jo de har jag.

13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - joo vore battre om man hade en typ NU!

14. Choklad eller glass? - Choklad.. :D

15. Push-up eller T-shirtbh? - Push-up ;)

16. String eller hipsters? - String

17. Stövlar eller sneakers? - Sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans? - Kjol o jeans.. inte sa mkt for klanningar!


åtta fakta

1. Hemstad/ort: Fodd i usa men min stad e Sthlm.

2. Hårfärg: Brun!

3. Längd: 167 typ

4. Frisyr: ???

5. Ögonfärg: Brun/grona

6. Skostorlek: 39/40 :( hahaha

7. Humör: trott som en skit!

8. Vänster eller högerhänt: Höger


Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - oohmm dum fraga..

2. Tror du på kärlek? - mjoo ibland kanske

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - hahaha jopp

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? -  Ja..

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja..

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - huh? neee
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - neee inte vad jag vet haha!

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - inte radd men lite blyg skulle jag saga!

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - jopp faktiskt hahaha!

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Joda :) har hant!

Tio saker;
Det där eller det här
1. Kärlek eller pengar? - Både och så klart
2. Vin eller öl? - CIDER hihi
3. Dag eller natt? Nanstans imellan :)
4. One night stand eller förhållande? Forhallande
5. Tv eller internet? - Kan inte leva utan dom bada :P
6. Pepsi eller cola? - Cola Light
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? -  romantisk hemmakvall
8. Färgfoto eller svartvita? - Bada!
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face!
10. Bilddagboken eller myspace? - oom.. Myspace:P

Tio "Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Nee men smitit in hahaha!
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Kanske.. kommer ej ihag..
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - men neee.. aru dum lr? Hela mitt liv ar bygt pa anger! haha!
4. Har du hoppat bungy jump? - ALDRIG!!!!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Noppe :D
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - helvete heller
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Sjalvklart!
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Neee.. hur mobbad tror ni jag e?
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - haha jooda
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - varje dag, raknas de?

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - jooo saknar alldeles for manga!
2. Är du glad? -  mjoo e jag val 
3. Är du fundersam? - Joda
4. Är du uttråkad? - typ jamt..
5. Är du tysk? - Nej.. haha
7. Är du italienare? - nee inte de heller..
8. Är du fransk? - hmm kanske ;) nee det e jag inte
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Aldrig varit gifta. Hoppas dom ALDRIG gifter sig!
10. Gillar du någon just nu? -  Jaaaaa!!!

Om dig:
1. Hur mycket är klockan just nu? - 11.03
2. Namn? - Brandy
3. Vart bor du? - Okeechobee, Florida
4. Hur många barn vill du ha? - kanske 2 :/
5. Vill du gifta dig? - aa fett!
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Skar haha!
7. Har du ätit sushi? - ater inte ra fisk!
8. Favoritglass? - GB Sandwish, Daim!
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - for manga..
10. Humör? - Uttrakad!

Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - HAHAHAHA JAPPS! 
2. Har du en hund? - japps 2.. och 1 katt, 1 ko, massa fiskar, 1 kanin och 2 ankor :D
3. Sover du helst själv eller med någon? - Med nagon annan!
4. Tror du på spöken? - mjoo gor jag val!


Bunnbunn!


M Y   B U N N Y ! !

















Min kanin hette DOT forut, men bytte namn pa honom.. han ar mer en Bunnbunn an en Dot!
E han inte sooooooooooot???

Mina underbara Ankor!


M I N A   A N K O R ! !













Jaha..

Happ da har man varit och fixat ett amerikanskt Bankkonto nu da! Min bank heter Seacoast National Bank.
Stoppade in 1.200 Dollar pa det kontot vilket ar 10.680 svenska kronor! Pust.. det va mkt pengar de! haha

Och nu har jag oxo en Checkbok :) haha.. kanner mig sa vuxen nu!


Och pa tal om inget.. Mina Ankor har vaxt SKIT MKT!! dom ar jatte stor nu! har vita fjadrar och vingar och massa affro pa huvudet.. Jatte sota e dom! Ska lagga upp lite nya bilder pa dom sa ni kan se varfor jag e sa stolt over dom! haha

Tjillevippen!!

RSS 2.0