Packning

Idag ska man packa och tvatta en massa... Har jatte mycket att packa, allt jag typ ager. Ganska mkt vettu! Fick iaf en stor sportresvaska av Marie och sa kopte jag en egen stor sa jag hoppas att allt kommer att fa plats... Men Marie ska hjalpa mig att packa. Hon ar en specialist pa de. Da ar det iaf bara 2 dagar kvar tills jag gar pa planet och 3 dagar kvar tills jag gar av. Tar 13 timmar att flyga. Det ser jag inte fram emot. Men 2 av mina polare skickade ny musik till mig som jag la in pa min mp3 sa jag har musik att lyssna pa o sova till iaf, sa det ar ju bra. Men ar fan skit nervos, har varit massa plan krascher pa nyheterna pa senaste :(

Vi var uppe i Palatka for Melvins mammas begravning. Sermonin va jatte fin och allt gick bra. Va lite laskigt for mig att vara dar. For i usa sa har dom oppen kista med kroppen i sa alla kan se och pussa och saga farval till henne. Fan jag har aldrig sett ett lik forut men nu har jag de.. ingen fin syn enligt mig .. Sa det va lite obehagligt.
Efter begravningen sa akte hela slakten och vi till en resturang och kakade. Jatte gooooood mat! Vi va runt 40 personer som kakade och vi har 2 servitorer. Dom va jatte duktiga, kom ihag allas mat och drickor och va valdigt trevliga.

Sa senare pa kvallen akte jag Marie, Melvin, Anna, Donald och massa andra till en car race. San som man typ ser pa tv. Det va sa jaaaaavla COOOOOOLT!! Dom korde skit snabbt och det va nagra krascher men inte sa allvarliga. Och en av bilarna hade mitt namn pa med ett hjarta runt :) Och det va Melvins brorsons son som agde bilen, sa vi gick bakom "kullisserna" och halsade pa alla som korde och tog lite bilder. Lagger upp dom senare.

Nu ska jag ga och packa lite, ta en dusch och ta det lugnt.  Hors senare.!

Puss o Kramkalas

Kommentarer
Postat av: Kicki

Det verkar iallafall finnas trevliga saker man kan göra där i Usa :)

Nog kommer hemresan gå bra ska du se :)

Jag kommer förhoppningsvis ner till Sthlm i sommar då måste vi lätt ses ! :)

2009-04-28 @ 15:15:00
URL: http://kikzon.blogg.se/
Postat av: Brandy

Jooo det finns fett med grejer att gora :D men inge kul om man inte har vanner o sant ju...

joo hoppas det.. ska itne sova inatt sa jag kan sova pa planet :D

Joooo det maste vi verkligen gora :D:D skickar nummer pa msn!

2009-04-29 @ 01:22:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0