JAAAAAAAAAAA !!!

va nyss inne och fönade mitt hår i badrummet då jag ser vågen på golvet..
Den har varit lite ur funktion så trodde inte den funkade, men testade ändå!
Till min stora glädje så funkade vågen och jag ställde mig på den och skulle se hur lite jag vägde som vanligt.. men denna gång blev de ingen besvikelse.. HAR GÅTT UPP 2 JÄVLA KILOOO!!! WOOOHOOOO... typ SUPER glad! :D
Nu gäller de bara att fortsätta som jag gjort :/ vilket jag inte vet va de är men de löser sig nog! Annars går jag o köper pulver från hälso butik så jag kan gå upp :D wohoo!! Helt överlycklig!
puss!

Snö väder = Äckel gubbar!

Finns det något värre på vintrarna när man går ute på morgonen när man är som mest känslig för olika saker, då man stöter på en gubbe som har DROPPAR av snor i näsan?? Så jävla Äckligt!! Sen så från ingenstans så går dom och "snyter" sig?! Du vet när dom håller för ena näsborren och blåser ut från den andra mitt ut i GATAN!!! Fattar folk inte hur jävla äckligt de är eller?! Blir så äcklad att jag vill spy när de händer! Lr bara gå fram och slå ner människan och säga "SKAFFA PAPPER SNUSKO"!!!

På tal om annat så har jag iaf köpt alla julklappar.. lr vänta! FUCK.. de har jag inte alls! :(
Kom på mig själv nu! Har 2 kvar att köpa! ooohhoo! O mina pengar är typ slut.. hur ska detta gå?!
Ähh de löser jag typ kanske.. eller?! =)
Ajja.. skriver mer om ett tag!
Puss!

Söndagsmys...

... med Mamma... sitter nu och kollar på "I am legend" ! Ska nu öppna (Annas) Peppisar och mumsa på till filmen. Och krypa under filten med min älskade mor! <3



Ciaooo

Utsikt..

Vill dela en bild med er.. En bild på min utsikt där jag bor nu :)


.......................!?

Blääää... piss SKIT!! vaknade 3 och trodde jag hade försovit mig.. vilket jag ABSOLUT inte hade :O efter de har jag knappt sovit sen för drygt en timma sen va jag skit pigg och ba: FUCK IT!! på med datan!.. hora va jag hatar sånna nätter.. speciellt när jag somna drygt vid HALV ETT! :( voff pffffft raaao! VILL SOVA!!
Idag ska vi iaf prata! Hoppas de hjälper nått! Orkar inte må såhär :(

Nej nu ska jag spela nördspel innan jag ska "gå upp" !
PÅ ÅTERSEENDE!!

RSS 2.0