.



To get something you never had you have to do something you never did.






JAAAAA!!

Är på jobbtorg med Sabina nu då Dee (it-pedagog) tog tag i mig och fråga om jag hade tid att prata. Jag gick iväg med henne och hon berättade att hon hade pratat med Sven-Erik på truck utbildningen. Och han hade sagt att jag va den bästa och att han ville att jag skulle komma tillbaka nästa vecka och öva ännu mer på att köra truck. Så jag blir ännu bättre, han hade formalerat det som att jag fick MVG på att köra. Och jag har aldrig fått MVG i nått förut haha!

 SÅ JAG ÄR SKIIIIIIT GLAD NU!!! YEEEEEEEEEAH!



Movie Star Riddim

Här är dom 2 BÄSTA låtarna av Mavado

Dem A Talk & Let Me Go






Gröna Lund.

Jaha, då ska man åka på Gröna Lund imon med Kusinen Jossan och 2 till tjejpolare till henne. Så då blir det att boka om tvätt tiden. Men det kan man väl offra för att åka massa roliga attraktioner :) Måste bara boka om fort innan alla tallisar snor alla tider haha! Ska iaf bli kul att åka den nya INSANE! Skriver mer om dela dagen imon :) Puss puss


Orgasm...


Gyptian - Beautiful Lady






B-day

I lördags va det min kära mammas födelsedag. Hon blev hela 28 år ;) Jag körde mig o mormor hem till henne. När vi parkerar så ser vi massa ballonger :P såg jätte sött o fint ut. Nathaniel verkligen älskar ballonger, så jag tror de va därför hon valde att ha dom men man vet ju aldrig haha! När vi gick upp för backen så fick vi syn på min stora syster Tara, hon stog vid porten och väntade på oss. När vi kom upp så sprang Nathaniel imot oss alla 3. Han springer förbi mormor, sen förbi MIG och hoppar upp i famnen på Tara! Aso vaaa? jag då? HAHA.. men men... Mamma hade köpt 2 jätte fina Tårtor men typiskt så tycker lilla Brandy inte om de.. för sött för mig. Suck. Men iaf det blir en massa firande och folket kommer, bl a min kompis mamma Marie, Min gudmor :) och hennes fästman sen massa andra muppar :P Mamma fick massa fina presenter, en present som verkligen stack ut va Tandemskärmflyg! Ni som inte vet va de är, gå in på google o kolla :P DET ÄR SKIIIIT BALLT.. men en självmordsgrej. Skulle aldrig ha mod nog. Men min mamma e TUFF!
Iaf vi alla utom Shannon, Tara, Ann o hennes fästman åkte vidare till solberga och firade en annan kille som fyllde år. Masen. Jag jobbade med honom på Peace and Love festivalen förut :P Yeajj. Så vi kom iaf dit och det va fullt av folk.. Och Thai kockarna gjorde en show för oss alla oxå.. Väldigt häftigt må jag säga.. Nej nu orkar jag inte skriva nå mer.. ni får kolla bilder istället.
   
       

      
    
     
 
         
                                   
       



Puss o kramkalas!

Pekkki

Tjockisen har skaffat BLOGG! yeah!
Det vart ju underbart! Då har man en till att läsa, tack för den! haha skojja




Puss o kramkalas!


Månadens BÄSTA låt!


Morgan Heritage - Tell me how come






Landet...

Min kompis Sofia messa mig i söndags och frågade om jag ville med till hennes landställe med henne och hennes familj, lät skit skönt så jag tackade ja. Hon kom och hämtade mig dagen efter på måndagen och vi gled dit. Ligger i Katrineholm, så det tog ca 1½ timma att komma dit. Det va skiiiiit fint dära. Perfekt väder och värsta fina sjön. Så jag och Sofia åkte ut i deras båt och började fiska. Jag fick massa aborrar men Sofia tyckte att dom va för små och kastade i dom igen. Fan mina första borrar. MORR! Blev lite besviken att jag inte fick behålla dom, haha! Men vi lyckades iaf att fånga 2 RIKTIGT stora aborrar som vi behöll. Sofias mamma och pappa lagar den bästa middagarna. Så jag njöt av värsta lyx maten :) Skit trevligt. Och dan innan vi skulle åka så lyckas klumpiga jag TAPPA min mobil i sjön!!! Tur för mig så va de bara ca 15 cm djupt. PUST! Så jag vart tvär lack och började slå på min mobil. När vi kom hem på fredagen så gick jag fort in på datan och kollade på blocket efter min mobil, hittade den för 800:- skit bra. Älskar min mobil, Sony Ericsson W810i Walkman ! Så jag träffade säljaren och köpte mobilen. Efter mycke om och men så visade det sig att jag behövde igentligen bara köpa ett nytt batteri för de nya batteriet i den nya mobilen funkar i min gamla utan problem ! =( Men vad ska man göra. Nu har jag en ny mobil iaf haha.


     

Puss o kramkalas!


Mitt hjärta <3

Söta bilder på min systers son!


   

   

   


Enjoy!


Bra låt!

Wonderful Life - The City Beyond






David e bäst

david e bäst david e bäst david bäst.............................JUSTE.....DAVID E BÄST



My new Clothes !

Alla har klagat på mig att jag inte har kläder med färger,
så under dessa 3 veckor har jag köpt lite nya kläder.
So, take a look ! Enjoy











Nice huh? :P
Peace and Love!


Onsdag - Torsdag!

Onsdagen började som SKIT! Larmet gick kl 6.10, gick upp och duschade.. efter ca 20 min kom jag på att jag inte behövde vara på jobbtorg på onsdagar eftersom jag ska vara på arbetsförmedlingen då. Och det är kl 13.00 så jag va uppe 7 TIMMAR innan!! Suck! Så jag tvättade mig och gick up.. torkade håret och gick och la mig igen. Sen åkte jag till Globen och väntade på att mötet skulle börja. Då Elizabet kommer ut och frågar vad jag gjorde där. Helt förvånad svarar jag: jag ska ju vara här varje onsdag kl 13.00!? Men då visade de sig att jag ska inte vara där förns den 19 augusti. Mickan hade glömt och nämna det för mig. Lite smått besviken att jag åkte dit och inte skulle vara där. Men men skuille ju ändå till Rågsved efter och möta upp Bobban. Så kom hem till honom och vi tog det lugnt och snackade å så. Sen taggade vi vidare till en pizzeria där vi käkade lite Lunch/Middag. Beställde en tonfisksallad :D MUMS! Iaf, ringde min mormor senare och frågade om jag kunde möta upp henne så jag kunde åka bil hem :P Så hon bad mig möta henne i Slussen. Ställde mig utanför Mc Donald's och väntade tålmodigt på att mormor skulle komma. Sen helt från ingenstans kommer det fram en snubbe till mig på ca 35-40 år. Han säger hej och frågar mig om jag heter Ann, Nee säger jag och skrattar lite lätt då svarar han: jaha så det är inte du som är min blinddate alltså och garvar.. HAHAHAHAHAHAHA.. aso palla komma fram till första tjej och fråga om man e hans blinddate.. hahahahaha fett pinit för han ju.. trodde säkert han fick nobben :P Men kom iaf hem i välbehåll :)

Och idag åkte jag till Jobbtorg i det äckliga vädret, satt o slappade med Sandra och Sarah, åkte hem efter 2 timmars "jobbsökande" och kände för att baka Muffins, Choklad Muffins :D Blev hela 35 st :P sen har jag bara slappat framför tv hela dagen. Inget intressant alls. Men i helgen ska jag nog träffa Chribba och ta nån cider lr nått. Ajja ciao så länge.!

Puss o kramkalas


Long time no see

Hej hopp i gummi stugan :) Sorry för min extremt dåliga uppdatering men har varit sjuk i över 9 dagar och inte haft nån lust att skriva någe. Men här är lite saker som har hänt.

Ringde till min Medicin klinik och fick höjja min dos, så istället för 40 ml Ritalin så har jag nu 50 ml. Så får se hur den hjälper mig. Och den 31 ska jag in på hälsokontroll och se hur min kropp hanterar på sån hög dos. Men är jätte glad att jag fick höjja för 40 hjälpte mig inte så mkt längre. Så får se hur 50 hjälper =)

Våran hund Charlie har fått tagit bort sin tratt och sina stygn från halsen. Han mår JÄTTE bra. Så skönt för honom at klia sig bakom örat. Han hade tratten i över 2 veckor. Ni som inte läst det så blev han hundbiten av en Amstaff. Men han mår iaf prima nu och är sitt gamla jag igen :) skit skönt!

Sen som ni alla vet så har ju vädret varit toppen och skit varmt. Så har varit tvungen att köpa lite nya kläder för att anpassa värmen lite mer :) 3 jätte fina linnen och ett par byx/shorts :) Skit stolt.

Och imon så ska jag äntligen få träffa Bella min älskling. Och om det är varmt ute så kommer vi bada någonstans :)

De va väl allt för nu. Puss & Kramkalas

RSS 2.0