5 dagar!!

Då är det FEM dagar kvar tills jag blir 23 år :) Fan va jag ser fram emot de.. lr vänta... ser nog mer fram emot FREDAGEN!! Då ska jag och massor ut och FESTA gärnet på K15 :) Min polare Patuu är DJ där och ska köra massa Dancehall :) BÄSTA!! Kommer bli så tungt :)

Jag är typ väldigt nyfiken på presenter.. HAHAHA!! Vilka typ tjuvkika men födelsedagar är inte samma som Julafton då de ligger paket lite här och där och man kan spana på paketen och lyfta dom o skaka o känna vikten... nejnej... detta är jobbigare!! VILL VETA!!!! Hatar o inte veta vad jag får :P

Tänk om jag inte blir nöjd :P då vill jag veta i förväg så personen kan byta hahahaha!!! fan va cepe jag låter nu.. but that's just me! :// Riktig sann Paket/Present Älskare!!

Nej nu ska jag gå diska och gå och säga förlåt till min Mormor!! Vill ju ha med henne på söndag när vi ska bruncha på Enskede Världshus med familjen! Klart min Mormor ska vara med.. visst?!





På Återseende!



O M F G

Aso... seriöst.. som ni vet har jag börjat min praktik.. är inne på min andra vecka nu.. aso ni anar inte.. Redan ANDRA dagen snackade personalen om mig :) Hur bra jag va o grym på köra truckarna :) Sen resan av första veckan fick jag sjuuuuukt mkt komplimanger från de ena håller och de andra. Chefen hade sagt till min handläggare att jag va "klockren" :D:D:D Kan ni fatta de?!?! Jag triiiivs så jävla bra där! Alla är suuuuper trevliga! Några av favoriterna är ju ändå Kent, Magnus, Simon, John och Fatty :) Men jag gillar verkligen ALLA!!!

Så jävla glad!! Och Fatty sa till mig i Torsdags tror jag de va, att han hade gått och snackat om mig till massor ink. Chefen och att min framtid på K-Rauta ser ljus ut! Så anställning lär de ju defenitivt bli :)

SO FAKKING HAPPY!!!!


 På Återseende!!


RSS 2.0