i suck...

jag är riktigt dålig på att uppdatera men de är väl för att jag inte har läsare? eller kanske har de men inget jag märker av. Så finner inget intresse i att skriva om allt som händer mig dag in och ut. Alla skumma grejer jag stöter på när jag är på jobbet haha! Varje dag är det iaf något sjukt som händer. Vill dela med mig men känns inte som om nån vill veta ändå haha.. Men om de är iaf 1 som läser kan du väl slänga in en komentar så man vet lixom. Kan väl inte vara så jobbigt? ELLER?

Helgen


Hela helgen ska jag jobba... guuuud va kul!
Får ju bra med OB men ändå!

Ville gå ut idag och träffa mina tjejer! Min lilla Tezzan! <3 Ska iaf träffa henne imorn iaf efter jobbet. Slutar tidigare då sånn tur är! :) Yääy!



Men nu ska jag sova. Börjar 9 så,... natt natt!



Borta!

Skulle nån där ute märka om jag slutade skriva i min blogg? Ingen verkar ändå läsa den.. eller finns de nån som ens gör de? Då kanske man får motivastion av att fortsätta skriva.. och skriva mkt mkt oftare!



shopping

Idag så vaknade jag upp hemma hos Tessan i Norsborg. När jag vaknade så ringde jag min mamma och frågade när vi skulle mötas i skärholmen. Hon skulle nämligen med mig när jag skulle shoppa mina första vitvaror :D Så vi hade en tur i Kungens Kurva idag. Köpte mig en Mikro på Jula och sedan en dammsugare och en "smörgåsgrill" som den kallas för, en sån man gör varma mackor i :)

Allt va jätte billigt btw :D Sjukt glad!



Lägger upp bilder!




Fina??



FUCK!!

Du lyckades krossa mitt hjärta! Rejält ska du veta! Trodde du iaf skulle vänta ett tag och ge det en chans till när du fått lite tid på dig. Men du verkar fast besluten att vilja få mig ur ditt liv. Och fort! Trodde du verkligen tyckte om mig mer. Speciellt efter du sagt att du inte kännt som du kännt för någon annan av dina flickvänner förut. Trodde det betydde något. Men du gav upp för lätt. 1 MÅNAD!! Ärligt. Tycker man om någon så bryter man väl inte efter 1 månad för ett litet bråk.. eller? Ajja... du sårade mig jävligt djupt iaf. Hoppas du tycker om det!






Såhär känns det






Ingen bryr sig numera om att försöka
finna nyckeln till någons hjärta,
dom lär sig portkoden



Parlamentet!




Sju sköna sjuksköterskor sköljde sina stjärtar i Champange!



4/3-2011




Kan inte sova! Mår skit. Mitt hjärta är i tusen bitar! Saknar min absoluta kärlek!
Känns så trasigt och förvirrat utan dig nu. Du är min stora Förälskelse! :(
<3




RSS 2.0