Barnvakt.

Jag o M va barnvakt åt min älskade lilla systerson Nathaniel. Han va så underbar hela tiden.
Han byggde puzzel och spelade Fia med knuff, hoppade runt i min säng och lattjade..
Han hade the time of his life! Han trivdes så bra med lilla mig.. Den skogstokna Mostern..
Fick han till och med att säga mitt namn :) Frågade Nath: Vad heter jag? då han svarade Tia (moster på spanska), då sa jag: aa men jag har ett namn oxå.. jag heter Brandy.. Då typ kollade han på mig med ett frågetecken o sa.. Bjendy.. Det blev så klockrent.. Han e ju trots allt 2½ så han kan ju inte utalen så bra men det vart perfekt ändå.. blev så glad.. sen gick han runt hela kvällen och idag och sa "Bjendy tia kom kom!" Så jävla underbar! Låg nästan hela tiden och kollade på film oxå.. 4 ggr på Toy Story.. Älskar när Buzz säger till Woody "Du är en tvär och bitter liten man.. jag tycker synd om dig, Farväl" HAHAHAHA så jävla klockrent! Ni måste kolla på den scenen! DEN ÄGER! Iaf Shannon kom och snodde mitt lilla älsklings barn för nån timma sedan.. Jävla schlyna! Vill ju ha han med mig! Mår så bra när han är i min närhet.. trots att han bits o slåss hahaha!


Nej nog om mitt troll nu... Jag tänkte ju baka Choklad Muffins tills imon.. och ta med till jobbet o bjuda små pojkarna.. men så blev det ju icke.. fick reda på att vi får ett speciellt besök som är känd för att rensa föråden, så då kan jag ju inte ställa mig o baka.. för då finns de ju inget kvar tills imon! Suck.. karlarna får ju aldrig sina muffins.. haha! Men ska baka dom imon innan tvättstugan tänkte jag.. om jag nu inte fastnar här vid datan vill säga.. haha!

Nej nu ska jag gå o ta mig en liten cigarett sen kolla på nån film :D hihi!

Take care! Puss & Kramkalas!


Min nya hobby

Jaaa... jag har då skaffat mig en ny hobby.. har haft den nu sen från nån gång i januari.. Jag va hemma hos min tjejkompis Elin <3 och så under hennes tv bord så ser jag ett skit roligt skumt 1000 bitars puzzel.. Så jag fick lov att gå lägga den.. Blev klar runt 2-3 på natten vilket itne va så bra eftersom jag skulle upp o jobba kl 6 :/ haha! Men kunde itne slita mig.. sen några dagar efter de.. hade hon köpt ett nytt från samma kille som gjorde det förra puzzlet.. Men denna gång va de i ett kök.. och det va trilioner människor och kaos på en och samma gång.. så det såg ut som en utmaning.. jag börjde lägga medans elin satt vid datan o lallade.. hon verkade itne ha nått intresse för att hjälpa mig.. tur för mig med andra ord.. Tog mig 8 timmar att bli klar.. och jag gick aldrig därifrån.. haha! jag va fast! Sedan nån vecka efter fick jag reda på vart hon hade köpt dom någonstans.. vilket inte va så bra för min ekonomi :P Jag gled dit iaf.. ligger i högdalen (mitt emot där Mcdonalds låg) i en leksaksbutik... efter jobbet gled jag dit och hookade ett direkt.. åkte hem och blev klar efter 2 dar.. pga jag är tvungen att lägga på golvet.. och de är inte så skönt för varken nacken lr ryggen,... happ då blev det puzzlet klart... då va det dax att hooka ett nytt.. så under 1 vecka köpte jag 2 st till... 1000 bitars kostar bara 169 kr :) billigt o bra.. :) Nu har jag då inte köpt nå puzzel på 3 veckor.. för jag upptäckte att puzzlerna slukade min ekonomi lite grann :P Men snart ska jag gå köpa ett till.. Här är iaf några av mina puzzel :D (vissa är det dålig bild på)


        

 

Puss & Kramkalas!

 

 


Bläääääääääääää

Jag är så Äckligt jävla trött på detta väder... fan imorse när jag åkte bussen förbi älvsjö stog de - 10,5 !!!!!!!!!!! Det är typ inte roligt nånstans... Och jag har precis börjat bli dunderförkyld... Och de suger ju de me...

Nu ska jag sniffa lite vicks o typ somna på kontorsbordet.. Vi hörs sen!



RSS 2.0